|
Автозвук Как сделать так, чтоб Ваш автомобиль "зазвучал" |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
25.11.2006, 13:47 | #1 |
Гость
|
Центральний канал
Донедавна я думав що центральний канал використовують тільки в системах 5.1 де він відповідає за формування центрального образу.
Послухавши стандартну систему в Мазда Кседос 6 ( в якій в стандарті є центральний динамік) здивувався, чому досих пір ніхто цього в змаганських авто ніхто не використовував :? Тим більше в мене в голові(фото) є лінйний вихід центрального каналу. Вот і цікавить які підводні камні містить центральний канал при побудові сцени? |
25.11.2006, 13:55 | #2 |
RE: Центральний канал
В синем архиве дофига про это.
25.11.2006, 21:43 | #3 |
Гость
|
...
Центральный динамик, насколько я знаю, в фильмах испульзуется только для диалога и ничего кроме его.
|
25.11.2006, 21:59 | #4 | |
Re: Центральний канал
Цитата:
Ну и погугли А можно просто подключить, почему-то я % на 99 уверен, что ты так и сделаешь Но лучше погуглить и подумать.
26.11.2006, 00:17 | #5 | ||
Гость
|
Цитата:
Дякую за ссилку :wink: |
||
26.11.2006, 13:38 | #6 |
Гость
|
Василю, ти спочатку дай відповідь на запитання, навіщо тобі центральний канал.
|
27.11.2006, 02:11 | #7 |
Гость
|
Та як для чого...сподобалось мені в мазді як грає....тай лінійні виходи є...так чого не зробити?
Робити як в всіх не цікаво, хочеться екстріму |
27.11.2006, 11:29 | #8 | |
Гость
|
Цитата:
А стосовно, щоб не робити, як у всіх - це правильно. Тільки щоб результат був |
|
27.11.2006, 23:29 | #9 | |
Гость
|
Цитата:
А тепер питання. Є якісь вимоги в правилах змагань по любій версії. де з центральним каналом відправляють в категорію де всі центрові? ПиСи. Ато пошлють там де нікого нема.... |
|
28.11.2006, 00:00 | #10 | ||
Гость
|
Цитата:
Нема на разі таких проблем. Олддед трохи строїв спл-клуб на предмет виділення окремого класу для математиків, але поки що нічого не вийшло. В ІАСКА поділ зовсім інший. А в ЕММА як раз процесорних люблять більше. Там навпаки є окремий клас безпроцесорних, туди виганяють усіх, хто не знає, скільки буде 2х2 (в сенсі голова без проца), лише два РЦА, типу правий і лівий, і в кого лише пасивні кроси. Щодо центрального каналу і взагалі кількості динаміків ніяких обмежень в СКу. |
||