Просмотр полной версии : Гречка
Посадив ді... Посіяв я гречку на городі. Небагато. Вродило теж небагато - кілограм 150 після провіювання. Питання. Чи є ще (цікавить в Київській області) підприємства, що могли б моїх 100 кг переробить на крупу? За Совка, на скільки я знаю, були. А зараз питають "А скільки тон ти будеш перероблять?".
Треба до когось приєднуватись.
Віддати в якусь бурсу для виховних цілей...
Віддати в якусь бурсу для виховних цілей...
Це ж не горох! Гречка!!;-)
Тю, в гречки сила виховання сильніша. Горох то для панських дітей.
Тю, в гречки сила виховання сильніша. Горох то для панських дітей.Зато горох можна і в середину:D В розумінні-в їжу;-) . Теж з виховною ціллю.
Володимир
18.10.2019, 10:12
Посадив ді... Посіяв я гречку на городі. Небагато. Вродило теж небагато - кілограм 150 після провіювання. Питання. Чи є ще (цікавить в Київській області) підприємства, що могли б моїх 100 кг переробить на крупу? За Совка, на скільки я знаю, були. А зараз питають "А скільки тон ти будеш перероблять?".У нас підприємства міняють, тобто привозиш не лущену, вони визначають вологість і засміченість і віддають тобі готову гречку.
Я би радив шукати підприємство що працює ще за рядянськими технологіями, бо скажімо таке підприємство як Тернопільский ЕКОР, якось ту гречку обробляє паром, коли зварити, то на вигляд красива, але там ні запаху ні смаку гречки не залишається.
У нас підприємства міняють, тобто привозиш не лущену, вони визначають вологість і засміченість і віддають тобі готову гречку.
Я би радив шукати підприємство що працює ще за рядянськими технологіями, бо скажімо таке підприємство як Тернопільский ЕКОР, якось ту гречку обробляє паром, коли зварити, то на вигляд красива, але там ні запаху ні смаку гречки не залишається.
Соррі. Не маю вищої аграрної освіти, але моє ІМХО підказує, ща яку сировину привезуть більшисть користувачів такої послуги, такий продукт отримують всі "мікроклієнти".
Володимир
21.10.2019, 10:21
Соррі. Не маю вищої аграрної освіти, але моє ІМХО підказує, ща яку сировину привезуть більшисть користувачів такої послуги, такий продукт отримують всі "мікроклієнти".Питання не в сировині, а в технології переробки.
На сучасних круп'яних заводах поряд з механічною обробкою зер*на застосовують гідротермічну обробку — водою і парою. У цьому разі полегшується відокремлення оболонок при лущенні, знижуєть*ся подрібнення ядер, поліпшуються споживчі якості крупи, скорочу*ється тривалість її варіння і каша стає більш розсипчастою, підви*щується стійкість крупи при зберіганні в результаті інактивації фер*ментів, які викликають псування крупи.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot