ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Бортовой журнал (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Tavria Kit-car from rallybox (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=35023)

Molf 23.12.2010 17:21

Цитата:

Сообщение от ramon (Сообщение 964349)
не-не! кіт кари лада 112 ще мають діючу омологацію, і потрапляють в клас А7.

так-що якусь та й конкуренцію можна в класі у 10 і створити:)

у тебя двигатель не штатный и ты автоматом попадаеш в класс киткаров ;)

dimon.zp 23.12.2010 17:24

дык на тавры с завода ставили моторы ВАЗ :)

Molf 23.12.2010 17:25

Цитата:

Сообщение от dimon.zp (Сообщение 964912)
дык на тавры с завода ставили моторы ВАЗ :)

тогда вопросов нет) не знал я )

Даня 23.12.2010 17:32

Руль,судя по стакану,не травмобезопасен.
Сколько за замки отдал?

ramon 23.12.2010 17:39

Цитата:

Сообщение от Даня (Сообщение 964924)
Сколько за замки отдал?

травмо-безпечний руль більш важливий в стандартних машинах, де при ударі бєшся грудьми об нього... а тут жостко кріпишся 6-ти точечними ремнями, плюс каркас, так що зустріч з рулем майже не реальна.... а якщо і станеться, то думаю травмо беспечний стакан руля вже не допоможе.... )))
а на рахунок замків то ціна 150 грн.)

L@RT 24.12.2010 00:21

Цитата:

Сообщение от Quattro (Сообщение 964220)
Руль у тебя с фиата , у папика на копейке такой же стоит , по шлицам подошел )
а ковш сабельт сколько по деньгам обошелся?

можливо і з фіата,він вже досить довго в "сімї" тому стояв на різних машинах.а шліц знизу приварений від тавро! ковші по 200 евро були можливо ціна зараз відрізняється! +доставка

L@RT 24.12.2010 00:25

Цитата:

Сообщение от Даня (Сообщение 964924)
Сколько за замки отдал?

та-та по суті "зустрітись" з рулем планів немаю)))
доречі комплектик замків зараз є в наявностя!!! якість досить хороша!

L@RT 24.12.2010 00:54

Вложений: 6
і так щоб закрити нашу колію довелось також побавитись і з арками які до речі прикріпили на закльобки для зручності. дуже багато часу зайняли заміри для того щоб арки були максимально одинакові)))) фото процесу на телефоні а з USB проблемка( так що закидаю практично фінальніу стадію. шліф паперу пішло декілька кілометрів)))))

L@RT 24.12.2010 01:30

Вложений: 4
а до речі забув додати ще одну дійову особу,а саме мого брата,його величність-RAMON
людина яка дуже серйозно допомагала в побудові цього проекту!! доречі за це йому ДЯКУЮ(хоч раз це зроблю)))))))!
так що він також при справах і в курсі всіх подій!
з проводкою і приборами якраз він бавився:була куплена нова ваз проводка після цього її зробили максимально простою!прибори використовувались ваз-вольтметр,бенз їх 2(1 стоїть біля баку)тиск масла, темп.тосолу,тах від іномобіля!
патрубки пічки були максимально загерметизовані силіконом і хомутами,центральний вихід в салон заблокований замість нього появились тумблера.замість місця під маф і регулятора пічки появився електро щиток...

Даня 24.12.2010 11:01

Петли капота с эксклюзива?Те что на форуме продавались?

ramon 24.12.2010 11:22

Цитата:

Сообщение от Даня (Сообщение 965639)
Петли капота с эксклюзива?Те что на форуме продавались?

Петлі HAND made.
Робили своїми руками...
Мільйон раз перемірювали, прикладали, відкривали і закривали... І нарешті добилися нормального відкривання.
Думаю якби зустрів це оголошення про продаж петель, то жодної хвилини б не вагався!
Бо дуже багато сил, часу і здоров'я було потрачене на виговлення цих механізмів:)

Даня 24.12.2010 17:05

...да,на фоуме продавались петли,визуально очень похожие.Дома даже есть листик с размерами.

L@RT 25.12.2010 02:31

[QUOTE=Даня;966197]...да,на фоуме продавались петли,визуально очень похожие.Дома даже есть листик с размерами.[/QUOTE

давай-давай ділись тим кресленням))

L@RT 01.01.2011 19:36

Вложений: 3
під час побудови свого проекту на мене вийшло декілька людей яким було цікаво теж вставити в свої таврольоти ваз мотори,а оскільки практики багато не буває я з радістю брався їм в цьому помагати:сходившись на умовах власники за 2-3 дні забирали свої тавровази))) з щасливими посмішками на обличчі))всього поки що я вставив крім своєї ще 2 ваз мотори...
і власники тих таврончиків виявились теж "обезбашиними" людьми в хорошому сенсі)))
1-ий таврон синього колору є чувака який займається музикою,досить серйозний проек з купою вложеного бабла в нього хоча машина ще не дороблена і ніде ще не світилась!
2-ий тавро машин належить Данкові десь навіть тут має бути його тема... машина досить цікава,власник теж не жаліє часу і коштів для неї,ага ще доречі вона 1-ша у львові ламбо таврія))))

L@RT 01.01.2011 19:58

останні доробки:забацали пильнник рульової тяги)))через необережність зламав 3 свердла((трошки не зручно висвердлювати там дирки.
тепер запаска кріпиться досить надійно.
також докупились аптечка,трос,знак аварійної зупинки.
30 грудня вирішив провести невеликий 1.5годиний тест в змішаному режимі,але перд тим заскочив на розвал-тепер перід в нас з 1,5 градусами))) машинко поїхала рівніше!!!!
на сервісі в людішок були досить цікаві вирази обличчя)))і з дивними питанями вони надалі підтвердили мої думки що не завжди на сервісах працюють професіонали(((
а в заголом обкаткою радий))) хоча як завжди не обійшлось без маленьких негативних проблем: вкінці вже перед самим заїздом в гараж вмер один з патрубків тосолу(( і водяний насос((( весь тосол в утиль.
також через погодку і через дороги які всі в льоді невийшло докінця настроїти регулятор ЗДГ.....

SASHOK&S 04.01.2011 12:01

молодец отличный проект, када боевой выезд?

L@RT 05.01.2011 00:05

Вложений: 1
дякую!думаю до повністю бойового ще трохи далеко,а в планах після свят провести декілька напів бойових треніровок,є в нас тут закинутий аеродром з цікавими доріжками))
по системі охолодженя: був викинутий термостат(тепер довше треба прогрівати!),радіатор від 08,кулери від ниви) один з них від датчика + тумблер,другий тільки з тумблера

softm 05.01.2011 03:05

Цитата:

Сообщение от L@RT (Сообщение 966862)
давай-давай ділись тим кресленням))

У меня лежат те петли с эксклюзива ... вроде как.
Все руки не доходят переставить.

L@RT 08.01.2011 00:29

Вложений: 3
маючи вдосталь часу і прочитавши що у Львові сьогодні так як би по графіку має відбутися тавро зустріч вирішив катнутись туди і познайомитись з народом,але мене спіткало горе виявилось що ніхто не приїхав крім мене((((
тому щоб розігнати лінь вирішив забацати відео і фото сесії)))правда машинка трохи бруднувата)))

softm 08.01.2011 00:38

Цитата:

Сообщение от L@RT (Сообщение 980825)
маючи вдосталь часу і прочитавши що у Львові сьогодні так як би по графіку має відбутися тавро зустріч вирішив катнутись туди і познайомитись з народом,але мене спіткало горе виявилось що ніхто не приїхав крім мене((((
тому щоб розігнати лінь вирішив забацати відео і фото сесії)))правда машинка трохи бруднувата)))

о прикол, я лично - не мог у пьяном виде за руль :)
Некст тайм.

L@RT 08.01.2011 23:40

Цитата:

Сообщение от softm (Сообщение 980832)
о прикол, я лично - не мог у пьяном виде за руль :)
Некст тайм.

розумію тебе,це взагалі не проблема!!!
просто в мене зараз на алкоголь табу тому розїжаю куда тільки можна)))

softm 09.01.2011 00:02

Цитата:

Сообщение от L@RT (Сообщение 981925)
розумію тебе,це взагалі не проблема!!!
просто в мене зараз на алкоголь табу тому розїжаю куда тільки можна)))

полосатыепалки не пристают?

L@RT 09.01.2011 01:02

та постів ще не зустрічав на своєму шляху))))
ті що проїжали на зустріч сильно не звертали уваги на мене)) надіюсь так і буде продовжуватись!!!
відео загального вигляду білої
http://www.youtube.com/watch?v=B-_SEr3DKkU

ganss 09.01.2011 08:30

эх....
Так держать !!!

L@RT 14.01.2011 01:57

Цитата:

Сообщение от ganss (Сообщение 982229)
эх....
Так держать !!!

сенкс!
ну що,машинка їздить)))серйозних пробем ще не було)))тфу-тфу...
як виявилось гол.гальмівний циліндр від волги був трохи бракований тому і потік-через що знов перейшов на ваз циліндр((( жаль но нічо не поробиш шукаю знов з більшим обємом циліндр,дімаю може від ниви поставити))
знайшов фотку своєї задньої балки з розтяжками)))
маючи декілька днів вихідних вирішив доробити бризговики,передні,задні,і на дні...

Текущее время: 05:14. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.