![]() |
Цитата:
вроде всьо такое мелкое, а так много насобиралось... |
Вложений: 5
Цитата:
Дрібниці так багато тягнуть... Стара машинка. Ще почнуться: резиночки, сальнички, шлангочки... А ще, ми покупались... |
Цитата:
И еще вопрос, вы какой ставили масляный, и воздушный фильтр? |
Вложений: 4
Цитата:
Масляний фільтр не пам'ятаю який. Якийсь маленький. Повітряний AF 120. На базарі таких немає. Брав у автомобільному великому магазині по 20 грн. |
Цитата:
Спасибо за помощь |
Дщброй ночи,извените што так позно,ну ето не так важно.Не подскажите,Вы порог и крыло варили?Если да,то понимаю што порожок можна купить,а вставка на крыло как?
|
Цитата:
|
Цитата:
Купити можна все. Якщо на базарі чогось немає, то є розборка, пункти металобрухту, знайомства. |
Цитата:
|
Новий бензонасос перестав качати. Говорив я майстру - став плунжерний...
Пробіг на даний час 72 тис. |
Цитата:
читай про ВСД тут |
Цитата:
Не знаю що у кого як, але я на Жигулях за 40 тис пробігу поміняв два, поки не поставив плунжерний. На Запорожці 968М теж поставив після жигулівського. У мене, насправді, як виявилось, шлангочка тріснула:) перед бензонасосом. Тому учора новий і не качав. Буду надіятись, що новий "жигулівський" насос працюватиме довго. |
Вложений: 1
Стало "троїти", зникла тяга. Замінили кришку трамблера (230 грн) та комплект свічок.
У старій кришці прошивала напруга між контактами - тріщина:(. Знову все нормально. |
Цитата:
|
ну например в магазине запчастей фиат или на экзисте ;)
|
Вот товарищи с фиатовского форума подкинули книжечку где есть как наш движок так и карбюратор, вот ссылка http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/...27_by_Paul.pdf
|
Машинка їздить. Все нормально. Не було жодного разу, щоб у ці морози не завелась, хоч і на мінералці. Аж дивно. Ось думаю у Славіка МПСЗ взяти. Поки що оджас поставлю. Витрата палива щось стала великою - до 10л. Можливо, що катаюсь лише містом і на невеликі відстані.
|
Я вот так читаю и мне интересно - если все наши деньги, потраченные, к примеру, года за 3-5 на ремонт и запчасти, особенно если делать не самому, а у мастеров соответствующих - не дороже ли это будет, чем купить какую-то бюджетную иномарку типа Шкоды?
Или там сейчас такое же плохое качество, как ТС приводил с тросикм открывания капота? |
Цитата:
|
Ну да, согласен.
|
Катаюсь мало. На роботу, з роботи та трохи містом. В середньому - 40 км. в день. Так що можу сказати - таврію обслуговувати дешево:) - нічого, крім пального, як писали деякі автомобілісти в гілці: http://tavria.org.ua/forum/showthrea...t=36649&page=2. Сьогодні загнав на мийку: 40 грн.
|
Цитата:
|
Цитата:
Від старості якісь резинки треба міняти: шлангочку на бачок склоомивача, підкапує тосол (нижній патрубок з радіатора), зникає тормозуха (раз на місяць доливаю), десь щось підкапує в салон на коврик пасажира. Витрати бензину весною упали до 6,8л. Здається, масла почала менше брати. Якось треба буде тормозні колодки подивитись та ручник зробити. |
Цитата:
|
Їду кілька днів тому додому й думаю: "будете сміятись, але, вона (машинка) таки їздить:D".
Виходжу зранку, дивлюсь - під машинкою калюжка масла. Як наче хто підлив. Я вже звик до кількох крапель тосолу (ліньки підтягнути хомутик нижнього патрубка), але не масла. При чому рівень масла, тосолу й тормозухи - в нормі. І так три дні. Назавтра домовився з товаришом - подивиться. Заразом і колодки задні замінимо. А то вже набридло, коли давиш з усих сил, а гальмує лише одне переднє колесо. |
Текущее время: 01:34. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.