Сообщение от Logos
(Сообщение 2990917)
На першому та другому коліні ГБО в ідеалі ви не відрегулюєте, це поперше я вже відписував чому, по друге тестер завжди з собою возити не будете він громіздкий, і потребує певних навиків роботи(погодьтеся що не лампочка з певним кольором, + діапазон показів не кожен автолюбитель знає), світомузика буде грати що на тестері що на емуляторі(Мова не йде про ідеальну суміш а про оптимальну для певного режиму їзди, і узагальнену для режиму місто-траса), але емулятор компактніший, прикріпив до панелі і забув і налаштувати ГБО на певний режим їзди простому смертному з ним простіше(Маю наувазі підкрутити дозатор місто траса), ні в якому разі не роблю реклами емуляторам, просто наводжу факти а то тут всі щось паяти хочуть, скажімо чесно від цього розхід в рази не зменшиться цим можна просто коректувакти якість суміші при потребі. Що до ваших 21099 то все залежить не тільки від самого ГБО і марки авто а й від їхнього технічного стану, ГРМ(НАПРИКЛАД НЕВІДРЕГУЛЬОВАНІ КЛАПАНА), компресія, забрудненість фільтрів ітд. Винятки бувають завжди, це по перше, по друге якщо невірні данні ідуть на емулятор то вони так само підуть і на тестер проблема може бути не в емуляторі, а в лямбді так що ми з вамит говоримо про різні речі і ви про це добре знаєте, В однакових машин розхід на бензині також буває різний, але це не означає що вони несправні, плюс фактор самого стилю їзди немало важливий.Я особисто регулюю ГБО на слух без газоаналізаторів, тестерів, і лямбдазондів, розхід нормальний у всіх кому ставив і регулював, але є люди які хочуть побачити точність настройки по приладу ось чому я і відписав в цій темі таким людям. Я не претендую на роль знатака ГБО просто наводжу дані, якщо неправий вкажіть де, буду вдячний
|