ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   ГБО (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Вопрос по ВРЕЗКАМ (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=77770)

Buzyan 08.01.2015 19:09

Цитата:

Сообщение от Logos (Сообщение 2990836)
Дякую за відповідь,в мене по місту десь так як увас виходить, мій редуктор пройшов 5000 пробігу, розбирати поки що нагальної причини немає, коли розберу, обовязково поміряю діаметри і відпишу, скажу чесно сам люблю поексперементувати, мої експперементи зводилися в основному до кручення регуліровочних вінтів, і їзди на двигуні при різних температурах прогріву редуктора(чим менше прогрітий редуктор тим більший розхід газу причому різниця дуже суттєва!!!),про результат ви вже знаєте, якщо вам вдасться знизити розхід без втрат в тязі , пишіть цікаво знати яким чином. Але мене особисто цікавить УОЗ, а точніше якби обмудрити розподільник щоб давав правильне випередження зажигання для газової суміші, тоді б машинка стала жвавішою(адже кути випередження зажигання для бензину і газу майже на всіх режимах роботи двигуна різні), економнішою, для інжектора все просто поставив варіатор для УОЗ підправив прошивочку і катайся, а ось трамплер такого не дозволяє, а на мою думку 5-10% в економічності двигуна це додало б однозначно, тому що іскроутворення в потрібний момент грає не маловажливе значення, та й на ГБЦ булоб менше навантаження.

А вы шо незнаете шо такое МПСЗ? Вам нужно к этому человеку-
Цитата:

СБорисов

Я МПСЗ наделал достаточно и сейчас одну собираю
И по врезкам с ним пообщаетесь. Станислав эксперементировал с гбо и хорошо у его получалось. Тем более практик работат на сто.

porsche1984 08.01.2015 19:10

Цитата:

Сообщение от Logos (Сообщение 2990917)
На першому та другому коліні ГБО в ідеалі ви не відрегулюєте, це поперше я вже відписував чому, по друге тестер завжди з собою возити не будете він громіздкий, і потребує певних навиків роботи(погодьтеся що не лампочка з певним кольором, + діапазон показів не кожен автолюбитель знає), світомузика буде грати що на тестері що на емуляторі(Мова не йде про ідеальну суміш а про оптимальну для певного режиму їзди, і узагальнену для режиму місто-траса), але емулятор компактніший, прикріпив до панелі і забув і налаштувати ГБО на певний режим їзди простому смертному з ним простіше(Маю наувазі підкрутити дозатор місто траса), ні в якому разі не роблю реклами емуляторам, просто наводжу факти а то тут всі щось паяти хочуть, скажімо чесно від цього розхід в рази не зменшиться цим можна просто коректувакти якість суміші при потребі. Що до ваших 21099 то все залежить не тільки від самого ГБО і марки авто а й від їхнього технічного стану, ГРМ(НАПРИКЛАД НЕВІДРЕГУЛЬОВАНІ КЛАПАНА), компресія, забрудненість фільтрів ітд. Винятки бувають завжди, це по перше, по друге якщо невірні данні ідуть на емулятор то вони так само підуть і на тестер проблема може бути не в емуляторі, а в лямбді так що ми з вамит говоримо про різні речі і ви про це добре знаєте, В однакових машин розхід на бензині також буває різний, але це не означає що вони несправні, плюс фактор самого стилю їзди немало важливий.Я особисто регулюю ГБО на слух без газоаналізаторів, тестерів, і лямбдазондів, розхід нормальний у всіх кому ставив і регулював, але є люди які хочуть побачити точність настройки по приладу ось чому я і відписав в цій темі таким людям. Я не претендую на роль знатака ГБО просто наводжу дані, якщо неправий вкажіть де, буду вдячний

понравился ваш ответ-в духе-нам по пути?так звiсно,але менi на лiво :)
так что не вижу смысла продолжать выискивать неккоректные компрессии и пр.что в моих словах есть корень,что в ваших но каждый по своему изьясняет.

Logos 08.01.2015 19:19

Цілком згідний, ми зрозуміли один одного(у кожного свої проблеми, і бачення їх вирішення), було приємно поспілкуватися, між іншим дякую форумчанам за підказку стосовно МПСЗ до цього якось не звертав уваги на даний дивайс, а мені пригодилася б дана річ, але ціна питання для мене на даний час зависока, доведеться потерпіти.

Buzyan 08.01.2015 20:07

Цитата:

Сообщение от Logos (Сообщение 2990959)
Цілком згідний, ми зрозуміли один одного(у кожного свої проблеми, і бачення їх вирішення), було приємно поспілкуватися, між іншим дякую форумчанам за підказку стосовно МПСЗ до цього якось не звертав уваги на даний дивайс, а мені пригодилася б дана річ, але ціна питання для мене на даний час зависока, доведеться потерпіти.

Тогда прерыватель ложите на колено и ныряйте в центробежный регулятор прерывателя. Толи растяните пружинки и поставьте их на место или подогните крепления пружинок но пальцы на бензине должны трещать хорошо. Это счастье для движка работающегог на газу.

Logos 08.01.2015 20:36

Я думаю що найдуться форумчани, які зможуть гідно зробити і такий девайс, це просто питання вільного часу і приладу який вимірює УОЗ , і в роботі воно буде по надійніше електроніки. Як ви вдало підмітили проблемка в пружинках, хто їх вдало підбере тому буде щастя!!!(P.S.Вважаю це цілком реально навіть в кустарних умовах)

porsche1984 08.01.2015 20:41

Цитата:

Сообщение от Logos (Сообщение 2991050)
Я думаю що найдуться форумчани, які зможуть гідно зробити і такий девайс, це просто питання вільного часу і приладу який вимірює УОЗ , і в роботі воно буде по надійніше електроніки. Як ви вдало підмітили проблемка в пружинках, хто їх вдало підбере тому буде щастя!!!(P.S.Вважаю це цілком реально навіть в кустарних умовах)

бесконтактная система зажигания и новый трамп помогут!но стоит ли при нынещних ценниках на трмпа в 500-700грн там уже и до мпсз недалеко,но в переводе на с экономленный газ -отбиватся будет долго!вот я бы вам на жиге да впрочек как и многим посоветовал бы бошку пильнуть!у вас ведь цепь?если да то смело на 2-3мм вот там разницу точно ощутите

Logos 08.01.2015 20:56

В мене славута, ваз в брата, електронний розподільник можна взяти на розборці, або навіть тут на форумі, а пиляння башки УОЗ не змінить, хоча результат дасть однозначно,але по кишені вдарить не менше МПСЗ.Це все прощо ми з вами розмовляємо добре все одночасно. І ще один варіант який багато хто не враховує, коли автомобіль класика, то двигун має незаурядний пробіг, а отже проводився його ремонт, і головка в переважній більшості таких випадків, вже частково пиляна, а можливо і не раз, так що суттєвих змін можна і не побачити.

vvvv 13.01.2015 20:05

Цитата:

Сообщение от porsche1984 (Сообщение 2990864)
то что вы описали большинство из нас прошли лет пять назад.более того есть более простые решения вместо эмулятора лямбды-это обычный тэстэр -который показывает в реальном времени горение смеси причём до сотых вольта,

а не подскажите как и что включать с тэстером
где почитать
спасибо

porsche1984 14.01.2015 11:27

Цитата:

Сообщение от vvvv (Сообщение 2996170)
а не подскажите как и что включать с тэстером
где почитать
спасибо

смотря какая лямбда.у меня вазобош-чёрный провод сигнальный от неё у тестера минус на массу а плюс на чёрный провод лямбды

vvvv 30.01.2015 14:28

Цитата:

Сообщение от porsche1984 (Сообщение 2996691)
смотря какая лямбда.у меня вазобош-чёрный провод сигнальный от неё у тестера минус на массу а плюс на чёрный провод лямбды

и...??
ну показывает оно что-то в попугаях и что?
какие выводы делать по ним?
и главное в какую сторону крутить?
где можно почитать?

porsche1984 30.01.2015 16:07

Цитата:

Сообщение от vvvv (Сообщение 3015473)
и...??
ну показывает оно что-то в попугаях и что?
какие выводы делать по ним?
и главное в какую сторону крутить?
где можно почитать?

в попугаях показывает эмулятор лямбды с тремя цветами!а там чистые цифры от 0 до 1вольта
бедная смесь от 0,2в нормальная(опять таки у кого как и какую динамику хочешь)от 0,4 от 0,7-0,8в -богатая!
а вообще неленитесь пользоватся поиском если не знаете -то к примеру гуглом!там очень много ответов на все ваши вопросы!
http://mondeoclub.ru/remont/dvigatel/lyamba2.php

Текущее время: 07:34. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.