Vasyl 1960 |
04.11.2013 13:26 |
Цитата:
Сообщение от Паульс
(Сообщение 2496067)
... практически- т.к. нет налаженого механизма, и в мрео машина может не звенеть, т.к. ее в арест не выставили...
|
100% даю, що жоден з тих ДАІшників не знає, що там говорить ЦК про спадщину. Вони "пробили", що авто без перереєстрації - а за це адмін. відповідальність. По базі - автомобіль не перереєстрований.
Цитата:
Сообщение от Паульс
(Сообщение 2496893)
...я практически уверен, что нет машин, разыскиваемых с формулировкой " владелец мертв"...что бы искать такую машину, нужно как минимум затребовать право на наследство...
|
А що їм до того, на якій стадії прийняття спадщини і ким?
Цитата:
Сообщение от Дмитрий Полтава :)))
(Сообщение 2497073)
ну нарвался я на нерадивого гаишника ... что тут скажешь...
|
Я б так не сказав! Ситуація до банального проста. Як Ви пишете, зупинилися долити бензину. От це і впало їм у вічі. Далі - номера на чорному фоні. Чергова зачіпка. Знали, куди їхатимете далі. Був час - "пробили" по базі. Темна пора доби - ще одна зачіпка. І чекали Вас, бо знали, що на них "вийдете". А все почалося з "зупинився долити бензину"... Трапилися пильні ДАІшники, яким на "закинеш", що даремно бюджетні гроші отримують...
Цитата:
Сообщение от Паульс
(Сообщение 2497187)
...исходя из ГК нигде не сказано о жить-управлять, написано о принял спадщину. спадщина бывает разной. дом к примеру...другой вопрос если машина ищется в связи с тем, что кто-то заявил на нее претензии...в случае с Этой темой думаю был банальный развод...
|
Будинок - то одне. Там право власності оформляють інші служби і в іншому порядку. Авто - джерело підвищеної небезпеки. Це вже інше. Є порядок регулювання, починаючи з навчання водінню, отриманням відповідного документа, і т.д., є державні органи, що здійснюють контроль у цій сфері. У випадку ДТП з автомобілем "дал покататься" винного нелегко буде знайти. В підсумку будуть винні ДАІ, які не контролювали... "Развод"? Тоді ті хлопці телепати, їм би не в ДАІ працювати...
|