ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Автозвук (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Увидел прикольную инсталляцию :) (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=16356)

Jedy 01.07.2008 13:15

Увидел прикольную инсталляцию :)

Вложений: 1
В Таврии

Sergey_vln 01.07.2008 14:04

Re: Увидел прикольную инсталляцию :)

Ужас.

kkk 01.07.2008 14:21

Re: Re: Увидел прикольную инсталляцию :)

Это автомобиль Гагарина, истино вам говорю ! А Гагарин был "простой советский паренек, сын столяра и плотника" (Ц)

afa14 01.07.2008 18:16

кому интересно, эту машину слушал. играет просто БОМБА. колхоз уважаемый Gare со временем приведет в божеский вид.
по теме. такого звука без саба мало кто слышал, а тем более делал в тавре. товарищам циникам - в отличие от большинства, которое ограничевается установкой "яиц" в заднюю полку, данный автар не боится експерементировать.

Lambert 01.07.2008 18:22

Внешний вид не показатель, у меня вот тоже - ни подседельники ни саб не обтянуты и выглядят устрашающе. И фэйс головы ни разу не гармонирует с интерьером салона. И усилители просто на полу лежат, с проводами во все стороны. В общем, заглянешь - шарахнешься. Зато играет :)

А что там за компоненты системы, в той таврии?

Olddad 01.07.2008 22:39

Цитата:

Сообщение от softm
У нас звук по картинке оценивают?

Вроде про ИНСТАЛЛЯЦИЮ речь шла...

Vavasik 01.07.2008 23:43

Re: Re: Re: Увидел прикольную инсталляцию :)

Телефончик автора системи можна в лічку?Цікаво би було поспілкуватись.

Рост ® 02.07.2008 01:26

Цитата:

Сообщение от Jedy
Увидел прикольную инсталляцию :) В Таврии

Андрію, як давно ти сам тягав динаміки по салону, вишукуючи їм правильне місце? Ярослав робить те ж саме. Це не інсталяція, це пошук.

Gare 02.07.2008 01:29

Цитата:

Сообщение от Jedy
В Таврии

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Це моя машина.
І я дуже стараюсь.
Поки що неможу визначитись з розміщенням компонент і з виглядом самої інсталяції.
З розміщеням мідбасів від DEGO ST-650 менш більш визначився
правда хочу зробити скіс щоб повернути їх більше до панелі.
з твітерами від тихжеш DEGO ST-650 та від PO-650 все ясно на стойках паралельно вітровому шклу. з серединками morel sw4 взагалі нічерта неясно.
тимчасолво були прикручені в білих коробочках з пвх до бокових панелей.
зараз переставив на стойки. в панель нелізуть(можливо я погано пробував). можливо краще замінити на cdm-54.
буду пробувати мідренджери від PAD (є в нас такі Костік з Едіком. динаміки видумують). можливо вдасця попросити електродинамічні серединки.
Голова соня 7850 та сама що 7750 + моторизована морда.
Голову ще шукаю мультибітну. І продаю свою соні бт5000
Підсилювач hifonics song of afrodita 6 chn.
Саб поки що переробляє Костя в страшно довгому творчому процесі.
Основа УРАЛ який два роки тому позичала Сінічкіна на змагання ІАСКИ. 0.5 фарата набрані радянськими кондесаторами. силові кабеля 25мм.кв+++ звукові кордіал. так по компонентам ніби усе. те що видно на фото це дверні панелі виготовлені з МДФ (будуть опшиті спеціальним вінілом). ну і білі ящички з ПВХ просто тимчасові. Якщо ще хочете поображати чи запитати дзвоніть 80503754753 чи напишіть
gare@bk.ru
І дуже дякую друзям з тавроклубу Костіку, Арсену і іншим, які завжди підтримають надіюсь зустрінимся в пятницю .
Також дякую дуже дуже Віталіку Омеляну його брату Денису, Сані (Мелкому), Костіку, Едіку, Ростику ( Старий транвай. Завжди підкаже чи порадить ) і .................................
А інших чекаємо в гості на іаску 12липня.

Jedy 02.07.2008 11:58

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Андрію, як давно ти сам тягав динаміки по салону, вишукуючи їм правильне місце? Ярослав робить те ж саме. Це не інсталяція, це пошук.

Рост, завязывай кругом видеть только негатив, в отпуск тебе пора :partyman:
Я ж не написал плохую инсталляцию, написал - прикольную. На самом деле мне поравилось, я потому и зафоткал. Мой возглас это нечто типа "УХ ТЫ!", а не то, что вы подумали.
И естественно я понимаю, что там делов то - пеной задуть, затем полиэфиркой со стеклотканью отармировать и обтянуть чем -то и все будет выглядеть совсем по другому ;)
А сама идея мне тож понравилась. интересно было бы послушать.
Ярославу искренне желаю, чтобы все у него получилось наилучшим образом. :smt023

Gare 02.07.2008 17:21

Цитата:

Сообщение от Jedy
Цитата:

Сообщение от Рост ®

Я ж не написал плохую инсталляцию, написал - прикольную. На самом деле мне поравилось, я потому и зафоткал. Мой возглас это нечто типа "УХ ТЫ!", а не то, что вы подумали.
И естественно я понимаю, что там делов то - пеной задуть, затем полиэфиркой со стеклотканью отармировать и обтянуть чем -то и все будет выглядеть совсем по другому ;)
А сама идея мне тож понравилась. интересно было бы послушать.
Ярославу искренне желаю, чтобы все у него получилось наилучшим образом. :smt023

:D дякую

Vavasik 02.07.2008 22:54

За телефончик дякую, але вже дзвонити не буду, бо на мої запитання ти вже відповів постами вище.
12 у Львові надіюсь побачимось, познайомимось і даш мені послухати :D

Рост ® 03.07.2008 00:33

Цитата:

Сообщение от Jedy

Це недоліки віртуального спілкування... Інтонацій не видно :) А про відпустку тре подумати, хороша ідея :)

Gare 09.07.2008 18:10

Цитата:

Сообщение от softm
Цитата:

Сообщение от Jedy
В Таврии

Вот сделал пару фото вблизи

Хватить мене тут мучати.
Дайте до божеского вигляду хоч привести.

Gare 16.07.2008 19:48

Вложений: 2
тепер ззовні виглядає так

Текущее время: 16:34. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.