![]() |
Хобби
Пропоную тут спілкуватись на теми, які не повязані з автомобілями, чим полюбляєм займатись у вільний час (наприклад мисливство,спорт,літробол:D ) ну таке подібне.....
|
Мабуть почну першим, придбав воздушку HATSAN 125 тепер чекаю вихідних щоб перевірити на 100% як веде себе вона в роботі....
|
Цитата:
|
|
Ден, я так точно бан зароблю, но яка курілка? З ким я тупілці буду про зачатки моделювання літачків говорити? це є хоббі, точно як воздушка і рибалка, і тут якраз місце
|
Ганяю у футбол по неділях за Чорноострівську команду на Чемпіонаті Хмельницького району з футболу.
|
Може зберимся десь в футбол поганяємо? А мужики???????
|
Цитата:
|
Та я теж вже не дуже граю. Старість не радість ) Головне участь як то кажуть.
|
Цитата:
|
То як на рахунок таврофутбола? Хто за?
|
Я не протiв ! Правда давно вже не грав.
|
Треба хоча б чоловік 10 зібрати.
|
Я за де і коли?
|
Я в футбол пас, в качестве зрителя и с пивом :) А никто моделированием не занимается? Ну там корабли, самолёты, авто?
|
Цитата:
будем клеїти))) |
Цитата:
|
Вложений: 3
Я потрохи займаюсь зклеюванням сірників і зубочисток в усілякі фігури
|
Цитата:
|
Цитата:
В мене хобі риболовля та полювання, раніше цікавився пневматикою но прийшлось все розпродати:( |
Цитата:
|
Цитата:
а пифа пошло...:beer::beer::beer::beer::beer::beer:: beer::beer::D щас в предыдущее сообщение закину еще один прикол. |
Однако всегда удивлялся такому терпению. А я всегда хотел склеить кораблик, ну хотя бы маленький, желательно с исторической основой.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 05:29. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.