![]() |
Таврокікпанелі люкс і стандарт - поконсультуйте (+)
Відмінність між кік-панелями і торпедо в районі кіків сильна в комплектаціях "стандарт" і "люкс"? З "люксом" справу мав, а зі стандартом ні...
|
Re: Таврокікпанелі люкс і стандарт - поконсультуйте (+)
Ну если ты "люкс"победил - то "стандарт" тебе комнатой, правда эховой, покажется :)
|
RE: Таврокікпанелі люкс і стандарт - поконсультуйте (+)
Люксову кікпанель можно зробити зі стандартної. :) Навпаки ні.
Люксова панель нижче до підлоги, тому у люкслві кікпанелі мають більш глибший виріз в верхній частині. Інших відмінностей не помітив. |
Тут проблема в тому, що хоче людина ящики в Люкс, але заочно, машина не у Львові. А я буду на цьому тижні робити ящики в стандарт, тому і питання виникло.
Дякую. |
Цитата:
|
Цитата:
Стосовно детального фотозвіту - за можливістю. Цифрової камери не маю, в мене хороша плівкова зеркалка, а возитися зі скануванням негативів і т.п. у мене зараз немає часу. Фоткати ж комунікатором - можу, але там 640х480, самі розумієте, що з того вийде за якість. |
Цитата:
|
HumanKM
Ну кто тебе даст стратегические чертежи. Ведь это чей то бизнес, и просто так подарить может разве что альтруист. А как же сотни недополученных зелёных президентов, работником ручного труда. :-D :D :D Смайлы есть :D |
О! Друга віце міс цілої Європи! Я ображений! Де звіт? :-D
|
Не ображайся, Ростику... ;) Я тебе дуже поважаю. :)
А звiт... Так ось же вiн... :) http://tavria.org.ua/forum/viewtopic...22857&start=25 |
Цитата:
|
Вложений: 3
Деякі пояснення по суті.
Ну от, наприклад, вирішу я потратити цілий день, щоб зробити креслення, детальний опис, як що збирати (просто бачу себе с транспортиром в руках - торці-то в третини заготовок під різними кутами :) ), ви, хто лінується сам зробити макет, реально візьметесь це різати і збирати??? А декоративні накладки - так взагалі по місцю робляться, тут і креслення ніякі не вийдуть... |
Вложений: 2
Результат.
|
:smt023
А идею с формой подиума я у тебя украду... ;) |
Навіщо красти? Дарую! :)
|
| Текущее время: 08:28. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.