![]() |
Міняти Сенса на Кетайця?
Передісторія. Є в наявності чудо українського автомобілебудування ЗАЗ Сенс. Випуск 2014. Куплений в березні 2015 мною в салоні. Найповніша комплектація: Кондьор, ГУР, склоопускачі:D. Стоїть Г
Єдиний косяк - воно не їде. МеМЗовський недомотор з їх же КПП і довжиною передач в 20 км/год. - винахід диявола. Словом в мене черговий приступ "Продам нах". Хочу щось з мотором, не старше 5 років ну і щоб не особливо докладатись . Біглий огляд Авторіа привів мене до такого оголошення https://auto.ria.com/uk/auto_chery_tiggo_19202600.html Вроді і моторець є і з машини мавпували, але ж ..... Кидайте тапками. Флуд вітається |
Я бы менял.
Всё же побольше, повыше, помощнее |
Я напомню, на японские модели, в свое время тоже плевались, и старались обходить стороной.
А затем, оказалось, что японцы таки умеют хорошо делать машины. С китайцами не совсем так, но то, что они отрабатывают свои денежки - факт. Я бы менял, не задумываясь. |
разве что, если ключ на ключ ;-)
но есть момент, тигго будет дороже в обслуге те же тапки стоят неплохо, это не 13е калеса сенса |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Мене, якщо чесно, електроніка лякає. Там же її як гівна в нашій політичці. Якщо ця вся лажа почне окислятись і пропадати контакти на датчиках - секас в розмаїтих позах гарантовано |
Ну электрика не самый дорогой узел, да и синяя изолента тоже доступна :D
|
Цитата:
|
Был у соседа такой Тигго. Как-то нехотя он отвечал на вопрос "Ну как она тебе?" ;-) Говорил, что лампочки часто горят и что б/у такую машину брать нельзя;-)
|
Цитата:
|
Ги. Тільки- що віддзвонилися. Пропонують оцінити Сенс "нє глядя" в 110 кілогривень.:D Кінцеву ціну назвуть при огляді машини. Домовились. В п'ятницю їду показувати Сенса на Тернопільавто. І нехай ці падли хоч попробують сказати, що з машиною щось не те за тиждень після проходження ТО:D:D
|
Цитата:
|
Цитата:
Реально новий в моїй комплектації - 181 тис. +в мене ГБО 4, підкрильники, тонування, сигналка, гамнітола, гумові коврики, комплект зимової гуми на дисках нехай додають тис 15. Отже 196. 2 роки експлуатації і 23 тис пробігу нехай зжели тисяч 35. Ну тобто, реально Сенс - 160 кілогривень. 50 докинути для володіння Тіго морально і фінансово готовий. Більше- фінансово так, морально -ні. Якось так |
оставить сенса.
ибо: 1. родное, знаешь всю историю. 2. дорого не продашь. 3. никто не мешает купить пихло и коробас от пригнаного ланоса поляка и летать на ракэте. |
Продать Сенса, взять маленький Равон на автомате;-)
Извините, это моя личная любовь к такому формату. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Двое детей, им же тесно в сенсе.
Менять 146% |
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 18:40. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.