![]() |
Продам інж славку 1.3 2010
Терміново продам люксову славуту 2010р, з 1.3 двигуном, інжектор, 105 тис км пробігу. Не бита. Читайте уважно опис:
З допів змінено підсвітку приборки, є підсвітка ніг, зроблено повну шумоізоляцію, встановлено лінзи з ксеноном. Є комплект літніх шин. Потрібно пофарбувати одне крило, притерли, обійдеться 100 дол, в ціну враховано. Масла, фільтра замінені на 100 тис, тоді ж ремінь з роликами і помпа, антифріз, радіатор і патрубки. Пару тис тому замінив амортизатори, поставив місяць тому новий акумулятор, на гарантії. Вкладень не потребує, обслужена. Телефонуйте. Ціна 2000 дол, т 0997172754 Саша http://www.picshare.ru/uploads/171018/GK3P8ZSHSy.jpg |
За 1900 купили два месяца назад, за 2100 продаете?)
|
Так терминово жеж!
|
Цитата:
|
а кому они теперь нада? через месяц растаможку упростят,все резко пересядут на евробляхи,вазы зазы на чермет
|
Цитата:
Ай красавчег, а й да маладєтс, ти правда віриш що так і буде? Вже 2 роки таке пишуть, я і сам за, але ж... А ну прочитав підпис, все стало зрозумілим, ясне діло що баригам потрібно якось збивати ціни |
Цитата:
|
Цитата:
|
Лол. За сенс с пробегом в 40к не бит не украшен барыги не хотят дать 3.5 к типа думают. А тут Славута срочно и за такие бапки)))))
|
Цитата:
|
зменшив ціну, 2000
|
Могу предложить 1600, если машина в идеале
|
Цитата:
|
а вы видели этого покупателя, общались с ним?))) он ложил на капот эти 1700?))
|
Цитата:
|
Уже и не положу, так как жена хочет только Ланос и на Славуту не согласилась. Так что моё предложение уже не актуально.
|
Автору не спешить, если перекупы пердлагают 1.7-1.8 значит точно можно продать 1950 конечному покупателю, проверено недавно :)
Цитата:
|
|
Мне просто интересно с чего вы решили что перекупы за её дают 1700-1800?))
И по поводу Ланоса в три раза дороже, это вы конечно пошутили)) Петросян однако))) |
Цитата:
п.с. машинка красивая, хотя как по мне так дороговато, удачи в продаже. |
Цитата:
|
фоток подкапотного и салона добавить бы...
|
а якщо 1900 із стоковими фарами ?
|
это называется на Говне пенку собирать
|
Текущее время: 17:34. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.