Продовження

.
Пішов у виконавчу службу свого району. Сказали, що такого номера у них немає.
Поїхав до приватбанку, в якому машина в кредиті та заставі. Там написав заяву. Перезвонили з центрального офісу в Дніпрі. Повідомили, що якомога швидше надішлють відповідь. Обіцяли наступного тижня

вислати за місцем прописки.
Повернувся я до виконавчої служби. Попросив, щоб по базі подивились. Співробітниця при мені нічого подібного не знайшла. Сказала, що у неї всеукрїнська база.
Оскільки основні справи у Вінниці не були вирішені, взяв я іншу машину - погнав на Вінничину.
В перерві навідався до Вінницького ДАІ, показав витяги. Сказали, що в ДАІ різні бази і нічого не бачать: "їдь в ДАІ Полтави".
Повернувся до Полтави. Пішов в ДАІ. Не довго я там вештався по кабінетах. І уже через півтори години

натрапив на інспектора з розшуку, який і найшов цей виконавчий лист в базі розшуку. Виявився він з виконавчої служби одного з районів міста.
Розпитавши про місцезнаходження цієї виконавчої служби, знайшов її з другої спроби

.
Знайшов інспектора. Виявилось, що моїм затриманим автомобілем виявився Субару Форестер

. Інший банк, який розшукував Субарика майже виїхав забирати його до Вінниці

. Хотілось би побачити очі банкірів, які проїхавши пів України побачили Славуту замість Субару.
Виявляється, у виконавчій службі "помилилися"

...
На другий день, тобто, сьогодні, видали мені лист про зняття арешту в Полтавську ДАІ і лист та постанову про скасування арешту до Вінниці.
Наступного тижня, як складеться робоча поїздка до Вінниці, надіюсь, машинку заберу.
До речі, штрафмайданчики з першого числа якогось (забув) місяця безкоштовні. Про це повідомили даїшники з вінницького кабінету.
Закінчення буде

...