ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Законодательство и страхование

Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования.

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 23.03.2012, 18:58   #11
vitw

vitw

Машина: Запорожець 3 шт. Форд, Сеат.
Длина: 12430мкм
Диаметр: 29мм

Продовження.

Пішов у виконавчу службу свого району. Сказали, що такого номера у них немає.
Поїхав до приватбанку, в якому машина в кредиті та заставі. Там написав заяву. Перезвонили з центрального офісу в Дніпрі. Повідомили, що якомога швидше надішлють відповідь. Обіцяли наступного тижня вислати за місцем прописки.
Повернувся я до виконавчої служби. Попросив, щоб по базі подивились. Співробітниця при мені нічого подібного не знайшла. Сказала, що у неї всеукрїнська база.

Оскільки основні справи у Вінниці не були вирішені, взяв я іншу машину - погнав на Вінничину.
В перерві навідався до Вінницького ДАІ, показав витяги. Сказали, що в ДАІ різні бази і нічого не бачать: "їдь в ДАІ Полтави".
Повернувся до Полтави. Пішов в ДАІ. Не довго я там вештався по кабінетах. І уже через півтори години натрапив на інспектора з розшуку, який і найшов цей виконавчий лист в базі розшуку. Виявився він з виконавчої служби одного з районів міста.

Розпитавши про місцезнаходження цієї виконавчої служби, знайшов її з другої спроби.
Знайшов інспектора. Виявилось, що моїм затриманим автомобілем виявився Субару Форестер. Інший банк, який розшукував Субарика майже виїхав забирати його до Вінниці. Хотілось би побачити очі банкірів, які проїхавши пів України побачили Славуту замість Субару.
Виявляється, у виконавчій службі "помилилися"...
На другий день, тобто, сьогодні, видали мені лист про зняття арешту в Полтавську ДАІ і лист та постанову про скасування арешту до Вінниці.

Наступного тижня, як складеться робоча поїздка до Вінниці, надіюсь, машинку заберу.
До речі, штрафмайданчики з першого числа якогось (забув) місяця безкоштовні. Про це повідомили даїшники з вінницького кабінету.

Закінчення буде...