![]() |
|
Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#11 |
Машина: Запорожець 3 шт. Форд, Сеат.
Длина: 12430мкм
Диаметр: 29мм
|
![]()
Продовження
![]() Пішов у виконавчу службу свого району. Сказали, що такого номера у них немає. Поїхав до приватбанку, в якому машина в кредиті та заставі. Там написав заяву. Перезвонили з центрального офісу в Дніпрі. Повідомили, що якомога швидше надішлють відповідь. Обіцяли наступного тижня ![]() Повернувся я до виконавчої служби. Попросив, щоб по базі подивились. Співробітниця при мені нічого подібного не знайшла. Сказала, що у неї всеукрїнська база. Оскільки основні справи у Вінниці не були вирішені, взяв я іншу машину - погнав на Вінничину. В перерві навідався до Вінницького ДАІ, показав витяги. Сказали, що в ДАІ різні бази і нічого не бачать: "їдь в ДАІ Полтави". Повернувся до Полтави. Пішов в ДАІ. Не довго я там вештався по кабінетах. І уже через півтори години ![]() Розпитавши про місцезнаходження цієї виконавчої служби, знайшов її з другої спроби ![]() Знайшов інспектора. Виявилось, що моїм затриманим автомобілем виявився Субару Форестер ![]() ![]() ![]() ![]() Виявляється, у виконавчій службі "помилилися" ![]() На другий день, тобто, сьогодні, видали мені лист про зняття арешту в Полтавську ДАІ і лист та постанову про скасування арешту до Вінниці. Наступного тижня, як складеться робоча поїздка до Вінниці, надіюсь, машинку заберу. До речі, штрафмайданчики з першого числа якогось (забув) місяця безкоштовні. Про це повідомили даїшники з вінницького кабінету. Закінчення буде ![]() |
![]() |
![]() |