Цитата:
Сообщение от Андрей Олегович
Во-вторых, оставаясь на гражданке я Украине гораздо бльшую пользу принесу. Кто-то же должен платить налоги, чтобы пополнять бюджет, расходующийся на военные нужды. Вашей минимальной зарплатой и единого налога не хватит даже на то, чтобы прокормить меня в армии, не то что одеть, обуть и вооружить.
Так что в государственных интересах выход один:
Вам автомат в зубы, а я на гражданке.
|
Цитата:
Сообщение от Petro
Зараз з мене толку більше тут, з огляду на те, що не служив, військової спеціальності ніякої, тобто реально м'ясо, а "на гражданці" - реальний платник податків, а це бронік, бак горючки чи кілька ріжків патронів для АТО
|
клон детектед, інфа 100%
Цитата:
Сообщение от kuknich
Возможно. В свое время предлагали Югославию и Ирак. Не поехал. Может пришло мое время?
|
скажу прямо - піти на смерть, ну припустимо - мені, хотілося б не тільки за "красиві слова" і "вічні цінності", а за конкретні Ідею / Програму / Ідеали, які мені по суті близькі ... не кажучи вже про Людей-вождів ... Красиві слова - є, а ні Кадрів, ні відчутних Цілей, ні тих ідеалів, за які я б міг загинути з Честю - я ПОКИ не побачив ... Це я про одну зі сторін Конфлікту ... Ось так от всі ПОКИ сумно!