Цитата:
Сообщение от Yurasvs
Весь вопрос в стабильности этих настроек. Если будет удерживать их в нормальных пределах летом и зимой, при старении мембран редуктора, в любых условиях, я только за. Время покажет. Просто если добавлять дополнительные датчики и коррекции по ним, которые есть в заводском ГБО, цена системы возрастает, и разработка почти теряет смысл, учитывая затраты времени. Может я неправ, конечно.
|
З додаткових датчиків буде точно датчик температури редуктора, в решті я поки що сенсу не бачу, за мінусових температур двигуна на газі ніхто не їздить. Літом якщо запустити холодний двигун і включити газ, то на ХХ починаючи від моменту влючення лямбдарегулятора і до робочої температури двигуна КLZ суттєво від одиниці не відхиляється, в будь якому випадку в мікасі другий режим буде віддано на газ, і в ньому завджи можна буде зробити корекцію по температурі двигуна і повітря, незначну корекцію по температурі газу за потреби зробить лямбдарегулятор.
Будуть лишні гроші, додам датчик тиску, чисто за ради безпеки щоби не допускати аварійних режимів.
Про тиск в редукторі, він з часом пливе незалежно від того який стоїть газомозок, і його потрібно буде корегувати.
Цитата:
Сообщение от Yurasvs
З.Ы. Так Микас у Вас работает на бензиновой прошивке, все коррекции делает дополнительный блок?
|
Мікас працює на заводських бензинових картах, газоблок враховує час відкриття та час закриття газофорсунок, та робить корекцію щоби тиск на редукторі був в середньому діапазоні при бензинових паливоподачах.
Цитата:
Сообщение от Yurasvs
Как решили вопрос со сдвигом зажигания?
|
Перепрошивкою мікаса підняв трохи кути запалювання, якщо це малось на увазі.