Показать сообщение отдельно
Старый 14.03.2008, 02:30   #32
Grom_84
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сиситема динамічного надуву

Любі друзі!

Буду КРАТОК, бо роботи багато.

Я дизайнер на ТВ.
Таві 1,2
Воздушний тракт тре мірять до ДЗ чи фланця карбюратора, а все що перед врахувати важко бо для кожної швидкості потоку/положення ДЗ тре свої формули. навіть на БМВ настроюють до ДЗ.
Якщо КАМАЗ надує лишне детонації не буде, якщо не надує - теж не буде. Чому - не такий великий надув вийде в реальності як я розрахував:
всі сітки та виступи, які будуть ловить (турбулізувати пилюку) - зменшують швидкість потоку

ПДЗ хитро зав'язується з тросиком газа через блок (так я вже придумав навіть кронштейни)

Видовження впускного трубопроводу - зменшують швидкість потоку
Повітряний фільтр - зменшують швидкість потоку
ПДЗ - зменшують швидкість потоку
ДЗ - зменшують швидкість потоку

ОДним словом це буде далеко не 0,3 бар на вході як в першій формулі.
Про надув механічний думав, але не в цьому році буду ковирять
2 бара надув це забагато для постсовкового автопрому - забір потужності перевищить надлишок від установки

Найчастіше не хожу по трасі 120-130, бо не вважаю це безпечною швидкістю. В перших постах написав система має гарно працювати на крейсерських режимаш - 90-110

Ця гілка створена як раз для того щоб знайти всі можливі критичні ідеї та врахувати їх перед втіленням у металі чи пластику. Перед тим як писать на форумі критикував себе сам і відповідно продумав більшість з теперішніх питань. Мені не важко відповідати, тому буду робити це по можливості чітко та змістовно.

Дякую за вашу увагу та критику.