Показать сообщение отдельно
Старый 05.02.2018, 17:54   #3218
КАМРАД

КАМРАД

Машина: славка 1.3Li была.ксюха1.5GLE теперь
Длина: 27710мкм
Диаметр: 31мм

Цитата:
Сообщение от Michurin Посмотреть сообщение
Ну і, щоб не оффтоп: недавно їхав увечері із Житомира, наздогнав "копійку", обігнав - триндець! В фарах стоять явно китайські ЛЕДи, бо такого ксенону я ще не зустрічав - дві зварювальні дуги світять у всі боки! Помигав йому аварійкою, типу "зроби поменше всітла" - у відповідь нуль реакції. Коли йшла зустрічна, врубила йому у відповідь усе, що було і він був змушений перейти, увага! на габарити. Тобто, "ближній-дальній" там нема. Так я віддалявся, а він перед кожною зустрічною переходив на габарити. Думаю, колись його хтось розстріляє на дорозі і буде правий. Скажу чесно - нічого подібного раніше я не бачив. Сьогодні зустрів з таким само дивом у фарах "шістку". Однозначно це діагноз. Усім, хто каже, що говноЛЕД не сліпить - лучі поноса!
брехняу меня стоит говнолед седьмого поколения,это там где диоды расположены как нити накаливания у галогенки.так же фары отрегулированы на сто.ниодного фафа от встречки,есть и ближний и дальний.свет лучше чем на любых галогенках,есть и осрамы и филипсы крутые,они и рядом с ледами нестоят.что я делаю нетак?