Цитата:
Сообщение от BapBap
Соррі. Не маю вищої аграрної освіти, але моє ІМХО підказує, ща яку сировину привезуть більшисть користувачів такої послуги, такий продукт отримують всі "мікроклієнти".
|
Питання не в сировині, а в технології переробки.
Цитата:
|
Сообщение от https://buklib.net/books/24547/
На сучасних круп'яних заводах поряд з механічною обробкою зер*на застосовують гідротермічну обробку — водою і парою. У цьому разі полегшується відокремлення оболонок при лущенні, знижуєть*ся подрібнення ядер, поліпшуються споживчі якості крупи, скорочу*ється тривалість її варіння і каша стає більш розсипчастою, підви*щується стійкість крупи при зберіганні в результаті інактивації фер*ментів, які викликають псування крупи.
|