Цитата:
Сообщение от masster
Вони сюди не ходять. Як всіх сповістити?
Окреслити теми. Які обговорити. Мені наприклад цікаво, хто де. Але іншим, це зовсім не цікаво, бо вони це знають з телеграма.
Можна зробити. Тільки наприклад мені, цікаво було б спілкуватися на теми, які он лайн для всіх, я не стану висвітлювати.
Можна зробити щось зразка опросу. Декілька питань, по мірі заходу на форум, бажаючі можуть відповісти на ті питання, на які побажають. І щоб це бачили тільки зареєстрлвані. Кацапів типу "чмо самара" треба давно забанити. Бо вони зареєстровані і зможуть читати.
Багато нюансів, які треба було вирішувати давно. А тепер хтось згадає цих всіх самар, які насправді фсб. Я колись розписував тут про одного. Просто їхав якраз туди де він наче б то живе. І пропонував йому привезти звідси меду, якого він так бажав скуштувати. Воно Знайшов купу причин щоб не зустрітися, бо Самара там, а контора фсб в іншому місці.
Всім це розжував тоді. Ну і що? Хтось його забанив? Ні. Зате проявились захисники.
Кому я це пишу? Люди ,притомні, звітси пішли . Що я тут роблю? Що мене тримає?
Таврія! Тут ще є багато цікавої інфи з її обслуговування.
Андрію, не збереш вже тут людей. До 5-ти 7-ми, максимум, може і збереш.
Людей треба берегти, коли вони є. Повертати розгублене важче.
І я про Людей.
|
Знайти людей не складно. Вони усі є у мене в контактах, та вони усі доступні у Таврочаті.
Я спробую зібрати. Спочатку онлайн, а згодом може і офлайн.
Багато тавродрузів дома, у Харкові. З деякими ми доволі часто зустрічаємось.
Отже, я спробую зібрати, а далі подивимось