|
Харьков Харьковские Тавроводы и сочуствующие |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
19.12.2024, 15:27 | #1726 |
Бот
Длина: 22000мкм
Диаметр: 40мм
|
|
20.12.2024, 00:23 | #1727 | |
Цитата:
Окреслити теми. Які обговорити. Мені наприклад цікаво, хто де. Але іншим, це зовсім не цікаво, бо вони це знають з телеграма. Можна зробити. Тільки наприклад мені, цікаво було б спілкуватися на теми, які он лайн для всіх, я не стану висвітлювати. Можна зробити щось зразка опросу. Декілька питань, по мірі заходу на форум, бажаючі можуть відповісти на ті питання, на які побажають. І щоб це бачили тільки зареєстрлвані. Кацапів типу "чмо самара" треба давно забанити. Бо вони зареєстровані і зможуть читати. Багато нюансів, які треба було вирішувати давно. А тепер хтось згадає цих всіх самар, які насправді фсб. Я колись розписував тут про одного. Просто їхав якраз туди де він наче б то живе. І пропонував йому привезти звідси меду, якого він так бажав скуштувати. Воно Знайшов купу причин щоб не зустрітися, бо Самара там, а контора фсб в іншому місці. Всім це розжував тоді. Ну і що? Хтось його забанив? Ні. Зате проявились захисники. Кому я це пишу? Люди ,притомні, звітси пішли . Що я тут роблю? Що мене тримає? Таврія! Тут ще є багато цікавої інфи з її обслуговування. Андрію, не збереш вже тут людей. До 5-ти 7-ми, максимум, може і збереш. Людей треба берегти, коли вони є. Повертати розгублене важче. І я про Людей.
20.12.2024, 01:21 | #1728 | |
Бот
Длина: 22000мкм
Диаметр: 40мм
|
Цитата:
Я спробую зібрати. Спочатку онлайн, а згодом може і офлайн. Багато тавродрузів дома, у Харкові. З деякими ми доволі часто зустрічаємось. Отже, я спробую зібрати, а далі подивимось |
|