Цитата:
Сообщение от Leonsev
Енто для какога МИКАСу ? Брешуть , вроде 10.3 сам находить нуль и ничого пилить не нуна ?
|
10,3 Нуль може і знаходить але ще є 100% на повністю відкритому дроселі, а по дроселю йде розрахунок подачі палива.
Цитата:
Сообщение от PavelZT
Скажите пожалуйста все инжекторные тавроводы имеют в своем распоряжении диагностический прибор Аскан?
У меня новый винницкий ДПДЗ показывал 0,5%, пришлось подпилить и все ОК.
|
В мене також вінницьки ДПДЗ, коли я його поставив то на закритому дроселі він показував 4% на повністю відкритому 98%. Тепер уявіть ситуацію, я пиляю вуха і зміщую його на 4% щоби виставити його в нуль. Як ви думаєте що в мене получиться на повністю відкритому дроселі? Правильно 98-4=94%, тому щоби не займатися фігнею я підключив комп і в програмі АКМ виконав програму калібровки дроселя, в результаті на відпущеній педалі я маю чистий 0% а на повністю нажатій чисті 100% і приємну роботу двигуна.
Цитата:
Сообщение от Abreck
Но, не знаю с чем связано - некалиброванный датчик или свечи, динамика пропала. Субъективно в движении по трассе - как то вяло. Раньше на 4-ой с 80 до 120 имел для обгона вполне бодренький рывок. Сейчас лениво раскручивается. Как то так.
|
Просто нуль намевне відкалібрувався, а 100% зміщені, а так як подача бензину розраховується по дроселю то маємо неправильну робочу суміш, збіднену якщо при повністю відкритій заслонці є менше ніж 100%.
Цитата:
Сообщение от AnRo
За М 10,3/11 вот нескажу... а в 7.6. точно пилить нужно, Калибровка ДПДЗ есть в ПО Корвет, очень полезная штука 
|
В мікас 7.6 калібровка в нуль відбувається при включенні запалювання, тому там не рекомендують чіпати педаль при включенні запалювання. Але і мікас 7.6 має програму калібровки і нічого там пиляти не потрібно, не має програми калібровки тільки перша версія прошивки 9N здається вона називається.