![]() |
|
Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Забанен
|
![]()
Камри или аккорд и тп...
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#2 |
Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм
|
![]()
На вкус и цвет
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#3 |
Машина: таврия пикап GT
Длина: 64710мкм
Диаметр: 40мм
|
![]()
ну хз
смотрел rx350 уже даже начал ездить, проездил месяц расход бенза норм город/трасса 12-13л газа по городу 15-17 трасса 10-11 в среднем 14-15 вернул взад, чет оно уставшее года дают знать 2007г если че. сейчас смотрю passat B7 или skoda superB или же tiguan 2012-2014гг туарег дорого. |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#4 |
Машина: 2019 HEMI, 2015 AE888
Длина: 19740мкм
Диаметр: 28мм
|
![]()
Вы видели новый рх? Это де китайщина какаято даже в ф-спорт кожа на обшивке дверей дешевле, чем в моем тарантасе от жм. А проэкционный дисплей выглядит так как будто его купили на алиэкспресе. Интерфейс мультимедии и бортового очень убог, сравним с фордовским поколеним первых синков или жм -май линк. Пластик под капотом держится на соплях дурацкими клипсами. По сравнению на скольк круто были закрыты подкапотные у первых айэсов и джиэсов тут просто быда задача напихать как можно больше пластика. А цена?! Сравнима с туарэгом и базовым х5.
|
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#5 |
Машина: таврия пикап GT
Длина: 64710мкм
Диаметр: 40мм
|
![]()
я писал за рэкс 2007гв
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
Как по мне оба с каждым годом скатываются в говно
|
|
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#7 |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]()
Корейцы значительно круче по качеству, чем немцы.
Молодцом идёт фиат
![]() |
![]() |
#8 |
Забанен
|
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
1 (1)
![]() |
![]() |
#10 |
Машина: 2019 HEMI, 2015 AE888
Длина: 19740мкм
Диаметр: 28мм
|
![]() |
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#11 |
Машина: Була Славута 1.2L,2004г.,карб.
Длина: 177850мкм
Диаметр: 42мм
|
![]()
Без АнСенсея не торт. В бортовиках интереснее было. Надо его сюда как-то заманить
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#12 |
макарунок
Длина: 13800мкм
Диаметр: 38мм
|
![]()
Слухайте, холіварів вам мало? Сама краща річ для вас - та що ви можете собі дозволити. А буде це vag/toyota/zaz вирішувати Вам. А не дяді з форума/тілівізора/чи сусіда..
|
![]() |
3 (3)
![]() |
![]() |
#13 |
![]()
Ягуар!
![]() |
|
![]() |
3 (3)
![]() |
![]() |
#14 |
макарунок
|
![]()
Хоч ТаТа Nano
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Справа в тому, що пересічний громадянин в основному стикається з "експертною думкою" перекупів або слюсарів в гаражах. В кращому випадку - експертів в ЗМІ, але там часто маркетинг та промоушн. Тому думка людини яка "в темі" завжди цікава. Ну, принаймі мені
|
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#16 |
Машина: класний тошнот
Длина: 192840мкм
|
![]()
Хотя "думку людини яка в темі" можно легко предсказать - ВАГ самый лучший, самый технологичный, просто вы не умеете на нём ездить, не умеете его обслуживать, и ваще просто вы нищеброды и ничего не понимаете в техническом прогрессе и маркетинге...
![]() При этом, я фанат автомобилей ВАГ (на ауди могу смотреть вечно, а себе с радостью купил бы октавию А5 рестайл), но с таким отношением к своим клиентам - предпочитаю фанатеть издалека... )))
Мiй БЖ Последний раз редактировалось Aprox; 24.01.2017 в 12:06. |
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#17 |
макарунок
|
![]()
Шановний Aprox, чим? Коли? За яких обставин конкретно Вас образив, принизив чи заставив витратити лишнім кошти ВАГ? Якщо не складно з документальними підтвердженням і описом ситуації. Можна в особисті.
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#18 |
Машина: Chevrolet Aveo
Длина: 7920мкм
Диаметр: 26мм
|
![]()
скорее всего, хочу следующую машину дизельную и говномес для наших дорог. японцы дизеля делать не умеют, тойота так точно. отсюда есть интерес к европейскому автопрому. пока ещё не знаю, есть ли что-то довольно надёжное, такое как, тот ещё, 1.9 дизель от ФВ, который ходит 300+
кстати по дизелям есть ещё корейцы.
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Ну, я б так не сказав.
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() Цитата:
Мне хватает историй вокруг, чтоб при выборе следующей машины не вносить ВАГ в список возможных вариантов... Но признаюсь честно - у ВАГа просто нет нужной мне машины... Так может бы и психанул... Вот сошлись у меня требования к авто, максимально похожие на степвей, а у ВАГа что? Кросс-поло? А за 13..14 куе? И при этом 5 лет гарантии, с которой нет такого понятия, как "слетел"...
0 (0)
![]() |
![]() |
#21 |
макарунок
|
![]()
Пане Aprox вибачте попередньо за нахабство, а ви дружину теж обираєте по рекомендаціям друзів.
Я згоден з тим, що дослуховуватись треба, і обирати по можливостям також. І повторюсь вкотре: якщо ВАМ не гарантує ніхто підтримки справності того що ви придбали, чи зможете гарантувати Ви це? Тобто враховуйте свої можливості і уважно дивісться на власні потреби. Так згоден що на ринку достатньо цікавих цінових пропозицій вживаних автомобілів. І ринок Б/У авто в нашій державі більший в 4-5 разів ніж ринок нових (країна така). Але в поточній ситуації лише один з 5 ти автомобілів продається для того, щоб придбати новий. Тоді питання чому продають решту 4, якщо не купують новий? Додайте сюди їсторичні факти, і зробіть зріз - здивуєтусь що більшість цих авто придбано в період низьких кредитних ставок, а третина з них закрили кредитні лінії по 8 ми річним кредитам. (чемодан без ручки). Відповідне і обслуговування. Останні 4 місяці до таких авто додаються автомобілі звідти. Які діляться на дві групи, дуже свіжі авто з пробігами до 15 тис (автомобілі придбані в оф салонах, що були тестовими чи службовими (оформлені на орлице), і не включаючі ПДВ), або автомобілі зі значними пробігами (очищення службових парків з пробігами за 300 тис). Бо ключове - то ЦІНА... І дивлячись на все це, є два шляхи. Розраховувати на себе і брати Б/В - ризикувати. Але те що певно подобається, або не ризикувати і обрати щось нове, або на гарантії. (Умови гарантійні теж різні, під гарантією прошу розуміти чіткі умови заміни продукту в разі його некондиційності, а не технічну підтримку). Є ще один варіант... |
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#22 | |
|
![]() Цитата:
![]() Не совсем понял, к чему столько про б/у авто, если я говорил про новые с салона...
Мiй БЖ Последний раз редактировалось Aprox; 24.01.2017 в 21:23. |
|
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#23 | |
Машина: ТАВРИЯ 1.6i.Chrysler pt cruizer 2.2 crd
Длина: 34560мкм
|
![]() Цитата: