![]() |
|
Автозвук Как сделать так, чтоб Ваш автомобиль "зазвучал" |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
![]()
В Таврии
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
Ужас.
![]() |
![]() |
#4 |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]()
кому интересно, эту машину слушал. играет просто БОМБА. колхоз уважаемый Gare со временем приведет в божеский вид.
по теме. такого звука без саба мало кто слышал, а тем более делал в тавре. товарищам циникам - в отличие от большинства, которое ограничевается установкой "яиц" в заднюю полку, данный автар не боится експерементировать. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Внешний вид не показатель, у меня вот тоже - ни подседельники ни саб не обтянуты и выглядят устрашающе. И фэйс головы ни разу не гармонирует с интерьером салона. И усилители просто на полу лежат, с проводами во все стороны. В общем, заглянешь - шарахнешься. Зато играет
![]() А что там за компоненты системы, в той таврии?
![]() |
![]() |
#6 | |
Злой модератор
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#7 |
Длина: 2170мкм
Диаметр: 34мм
|
![]()
Телефончик автора системи можна в лічку?Цікаво би було поспілкуватись.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Гость
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Це моя машина. І я дуже стараюсь. Поки що неможу визначитись з розміщенням компонент і з виглядом самої інсталяції. З розміщеням мідбасів від DEGO ST-650 менш більш визначився правда хочу зробити скіс щоб повернути їх більше до панелі. з твітерами від тихжеш DEGO ST-650 та від PO-650 все ясно на стойках паралельно вітровому шклу. з серединками morel sw4 взагалі нічерта неясно. тимчасолво були прикручені в білих коробочках з пвх до бокових панелей. зараз переставив на стойки. в панель нелізуть(можливо я погано пробував). можливо краще замінити на cdm-54. буду пробувати мідренджери від PAD (є в нас такі Костік з Едіком. динаміки видумують). можливо вдасця попросити електродинамічні серединки. Голова соня 7850 та сама що 7750 + моторизована морда. Голову ще шукаю мультибітну. І продаю свою соні бт5000 Підсилювач hifonics song of afrodita 6 chn. Саб поки що переробляє Костя в страшно довгому творчому процесі. Основа УРАЛ який два роки тому позичала Сінічкіна на змагання ІАСКИ. 0.5 фарата набрані радянськими кондесаторами. силові кабеля 25мм.кв+++ звукові кордіал. так по компонентам ніби усе. те що видно на фото це дверні панелі виготовлені з МДФ (будуть опшиті спеціальним вінілом). ну і білі ящички з ПВХ просто тимчасові. Якщо ще хочете поображати чи запитати дзвоніть 80503754753 чи напишіть gare@bk.ru І дуже дякую друзям з тавроклубу Костіку, Арсену і іншим, які завжди підтримають надіюсь зустрінимся в пятницю . Також дякую дуже дуже Віталіку Омеляну його брату Денису, Сані (Мелкому), Костіку, Едіку, Ростику ( Старий транвай. Завжди підкаже чи порадить ) і ................................. А інших чекаємо в гості на іаску 12липня. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Цитата:
Я ж не написал плохую инсталляцию, написал - прикольную. На самом деле мне поравилось, я потому и зафоткал. Мой возглас это нечто типа "УХ ТЫ!", а не то, что вы подумали. И естественно я понимаю, что там делов то - пеной задуть, затем полиэфиркой со стеклотканью отармировать и обтянуть чем -то и все будет выглядеть совсем по другому ![]() А сама идея мне тож понравилась. интересно было бы послушать. Ярославу искренне желаю, чтобы все у него получилось наилучшим образом. :smt023
![]() |
![]() |
#11 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#12 |
Длина: 2170мкм
Диаметр: 34мм
|
![]()
За телефончик дякую, але вже дзвонити не буду, бо на мої запитання ти вже відповів постами вище.
12 у Львові надіюсь побачимось, познайомимось і даш мені послухати ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Гость
|
![]() Цитата:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |