|
Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно. |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
31.05.2022, 22:33 | #1 |
Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 43мм
|
e-Helth etc
Всім привіт.
А є у нас тут хтось, хто розуміє, що треба робити в лікарні при косяках в заведенні в систему? На мій телефон завели дружину. І мене теж. Тобто, у сімейного лікаря, при перегляді моїх даних - мій телефон. І при перегляді даних дружини - теж мій телефон. Якісь маніпуляції медсестра зробила, СМСки отримали, показує - у дружини вже правильний номер. Але блжд в мобільному додатку на мій номер - картка дружини. Підтримка відправляє в лікарню. В лікарні - "а ми хз, ми не кампутершики, ми зробили і більш нічо не знаєм". Поставив собі Medcard24, чи якось так. О, завівся на свій номер, все норм, але для перегляду призначень/відвідувань/історії і т.д. - пройди верифікацію в лікарні. В лікарні - див. вище. Якийсь пздць і люто бісить ця жіжіталізація. Може хтось розказати мені, щоб я зміг розказати лікарю, щоб той зробив те, що треба зробити, щоб все робилось правильно? |
01.06.2022, 20:46 | #2 |
Машина: GetmanCar
Длина: 8530мкм
Диаметр: 32мм
|
питання складне, медикам дали вудочку, але рибу ловити не навчили..
треба якось через саппорт достукатись до розробників, саме медики не допоможуть бо вони досі від компутера тікають та хрестяться
01.06.2022, 22:50 | #3 | |
Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 43мм
|
Цитата:
А тут блжд "шпигунські ігри" - пошта верифікована, бо на неї посилання для підтвердження прислали, а телефон - ні, бо тупо СМСкою не катить, якщо лікар на власні очі не бачить, що СМСка прийшла на той телефон, що у тебе в кармані? |
|