![]() |
|
|||||||
| Автозвук Как сделать так, чтоб Ваш автомобиль "зазвучал" |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Гость
|
Мазда 626.
Helix W10 Competition Ящик стелс 19 літрів. |
|
|
|
#2 |
|
Гость
|
В той самий день почалася нова історія...
|
|
|
|
#3 |
|
Машина: Hyundai Getz 1.6
Длина: 126650мкм
Диаметр: 45мм
|
Технология изготовления стелсов всегда интересна. Спасибо, Рост...
|
|
|
#4 |
|
Злой модератор
|
Тщательно, скрупулезно, морочливо, но крайне не технологично. Стекломат и полиэфирная смола ОЧЕНЬ экономит время установщика!
|
|
|
#5 |
|
что такое полиэфирная смола? :oops: это случайно не эпоксидная смола?
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Злой модератор
|
Цитата:
|
|
|
|
#7 | |
|
Гость
|
Цитата:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Гость
|
Цитата:
1. Якість звучання. Є певна імовірність, що склопластиковий ящик буде звеніти. Не обов`язково, але попасти на це можна. 2. Власне здоров`я. Випари фенолу - це ще те щастя. Я працював в респіраторі для хімічного виробництва, в рукавичках, але приходив до тями довго і шкіра на руках червоніла і набрякала. Тому я вирішив, що власне здоров`я мені дорожче. Краще зайвий день "помучитись". |
|
|
|
|
#9 | ||
|
Гость
|
Цитата:
|
||
|
|
|
#10 |
|
Злой модератор
|
Да, смердит конкретно. Надо хорошее помещение с вытяжкой и средства защиты.
А насчет звонкости - надеюсь, секреты рассказывать не надо... Ботаник их давно выложил...
|
|
|
#11 |
|
блин?! ну объясните по человечески,что такое полиэфирная смола-это автомобильная шпатлёвка?
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Злой модератор
|
Цитата:
|
|
|
|
#13 |
|
сорри :oops: торможу
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Гость
|
Цитата:
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Гость
|
Цитата:
Ну та і на краще, в процесі пошуку замінників смоли винайшов декілька цікавих технологій. Далеко не таких шкідливих. Ну і, знову ж, я тяжію більше до ексклюзивних інсталяцій, оригінальних, а тут зайвий день нічого не вирішує. |
||
|
|
|
#16 |
|
Машина: ZZT23
Длина: 1660мкм
Диаметр: 41мм
|
не понимаю....
ну понятно, многа фанЁры... Но, всерху-то он всё равно полиэфиркой и стеклотканью укрыт... Так что, что так дышать, что иначе... :roll: |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Злой модератор
|
Цитата:
|
|
|
|
#18 | |||
|
Машина: ZZT23
Длина: 1660мкм
Диаметр: 41мм
|
Цитата:
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Цитата:
может не надо так жестко тыкать человека лицом в навоз. полиэфирные смолы ведь действительно разные бывают... Вы бы ему марочку конкретную написали по поводу вентиляции - не все так просто! расворителями в таких случаях чаще всего действительно выступает фенол или толуол. вещи, пары которых достаточно пожароопасные в смеси с воздухом. и система вентиляции в данном случае должна соответствовать ІР 54/65 как минимум - а это совсем не дешевое удовольствие!!!
|
|
|
|
#20 | ||||
|
Гость
|
Цитата:
|
||||
|
|
|
#21 | ||
|
Злой модератор
|
Цитата:
Человек спрашивал, есть ли разница между полиэфирной смолой и автошпатлевкой.А по конкретным маркам - вопрос не ко мне.
|
|
|
|
#22 | |
|
Цитата:
![]() Обычные медицинские перчатки за 25коп в аптеке и все нормально. Голова у меня болела только 2раза, НО после 8-9часов непрырывной работы в гараже без вентиляции. Но чтото мне кажеть через 9часов голова с от краски обычной, и от банального недостатка воздуха и пыли болеть начать может.
|
|
|
|
#23 | ||
|
Гость
|
Цитата:
|
||
|
|
|
#24 | |
|
Гость
|
Цитата:
Просто чусу посидіти в неті мало. Отже, Мазда 3, новенька. В проекті: головний пристрій штатний, робляться лінійні виходи (ну а що зробиш, як нинішній виробник так інтегрує музичні системи в панель, що заміна на більш достойний апарат тягне за собою переробку власне усієї панелі, а щоб це виглядало достойно, ніби на заводі зроблене, вартість переробки буде нівроку. Хтось на таке піде, а хтось і ні - це вже самому власнику вирішувати. І добре, якщо це не БМВ, там система не лише в панель інтегрована, але є і частиною бортового комп`ютера - магнітолу витягнув - машина уже нікуди не їде ![]() Далі підсилювач: Хелікс Б4. Оптимальний варіант ціна/якість. Фішер рекламує його як "клас А", хоча сильно підозрюю, що це все-таки А/Б з підвищеним струмом спокою. Фронт Dego ST 650, уже багаторазово опробувані мною компоненти з цінової групи "вище середнього", при цьому дуже збалансовані, без горбів та провалів. Навіть кросовери можна слухати без переробок, хоча одну котушку можна і викинути, стане тільки краще. Сабвуфер (про який власне тут мова) Helix W12, уже розім`ятий (на робочі параметри вийшов після шести годин), ну і власне ящик на 18 літрів, стелс в заднє крило. За побажанням присутніх продовжую публікувати фотки про технологію виготовлення (без особливого вдавання в деталі, але хто реально схоче спробувати, той зрозуміє, що до чого). |
|
|
|
|
#25 |
|
Машина: Hyundai Getz 1.6
Длина: 126650мкм
Диаметр: 45мм
|
Класс!!! :smt023
Выклеивалось прямо в полость?