ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 19.08.2017, 13:09   #1
VladimirG

VladimirG

Машина: Volvo s60 2.4
Длина: 5640мкм
Диаметр: 26мм
По умолчанию мое вчерашнее: Пьяный на Subaru Tribeca АА8281ЕВ скрылся с места ДТП

Вчера быдлан с явным запахом алкоголя и пьяной компашкой в авто разбил мне автомобиль, не уступив дорогу. Когда я начал вызывать полицию - он скрылся с места ДТП. Страховки у него нет, если его не найдут - прямая выплата от моей страховой не сработает. Его авто Subaru Tribeca АА8281ЕВ. Фото авто и водителя прилагаю (как же хорошо что догадался сфотографировать пока он соображал что делать). Прошу репоста. Надеюсь, этого бухаря узнают и донесут информацию что так не делается.

Предположительно обитает на Осокорках.

http://youtu.be/j3v3EZ62Uk4

Фото водителя, ДТП и схема ДТП. Прошу репостить:
https://www.facebook.com/vladimir.he...42?pnref=story
Старый 19.08.2017, 13:12   #2
кук
Таки модератор

Машина: Темно-сіра
Длина: 238940мкм
Диаметр: 58мм

Смысл в репосте, эти фотки ментам надо сливать.
Старый 19.08.2017, 15:01   #3
Crowelling

Машина: Tavria Nova 1.3Li, 2007
Длина: 4380мкм
Диаметр: 18мм

кук дело говорит.
Схема лично мне слабо понятна. Полиции, я думаю, и подавно. Заодно необходим заполненный евро-протокол (на сколько я знаю)
Crowelling вне форума  
0 (0)
Старый 19.08.2017, 15:26   #4
кук
Таки модератор

Машина: Темно-сіра
Длина: 238940мкм
Диаметр: 58мм

А кто его подпишет с той стороны, где она ?
Старый 19.08.2017, 15:44   #5
VladimirG

VladimirG

У полиции уже все есть, только им оно не надо. Говорят в среду приходите, все фотки еще раз приносите
Старый 19.08.2017, 15:45   #6
VladimirG

VladimirG

Кстати, схему составляла полиция, если что
Старый 19.08.2017, 17:44   #7
Crowelling

Машина: Tavria Nova 1.3Li, 2007
Длина: 4380мкм
Диаметр: 18мм

Цитата:
Сообщение от VladimirG Посмотреть сообщение
Кстати, схему составляла полиция, если что
Интересно, они сами поймут что нарисовали?
Crowelling вне форума  
1 (1)
Старый 19.08.2017, 18:00   #8
VladimirG

VladimirG

Цитата:
Сообщение от Crowelling Посмотреть сообщение
Интересно, они сами поймут что нарисовали?
А им ниче не надо... У меня уже все данные есть по машине. Звоню спрашиваю еще раз - куда везти данные, фотки, видео. Тупо все чтобы внесли в розыск. Ответ:

Сейчас некому внести в базу, с понедельника приходите на Народного Ополчения - и там узнавайте кому эти данные отдать.
Если увидите его - звоните, патрулька приедет

Ага, блин, через 2,5 часа она приедет как вчера....
Старый 19.08.2017, 21:18   #9
Pussy Cat
пьюк оньяк

Pussy Cat

Машина: Неизбежный, Бумер. И Рено полным весом 19 тонн
Длина: 37760мкм
Диаметр: 41мм
Отправить сообщение для Pussy Cat с помощью ICQ

ну да, забыли в какой стране живете?
У нас же РЕХВОРМА палиции и судов. Все некогда, надо своё бабло отбивать
2 (2)
Старый 19.08.2017, 22:22   #10
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 37мм

Я лично столкнулся с тем, что в ДЕхвормированной полиции ничего никому не нужно. Мне нужно было оформить разрешения, я сначала неделю ловил ответственного, потом он неделю отправлял меня оформлять бумаги, которые сам должен оформлять, потом я ему неделю их не мог отдать, теперь он не может их забрать из Житомира. Жаловаться некому, потому что начальник сам дергает сотрудников, отрывая от работы и затыкая ими все дыры, соответственно, сам знает положение дел и его молча одобряет. Отмазка одна и та же: реформы, некомплект, преступность выросла - мы не успеваем за ростом преступности. У нас начальник райоддела открыто в интервью местной газете написал: не обижайтесь, мелкие преступления типа хулиганства, мелких краж и прочего мы пока что не расследуем, потому что не успеваем расследовать преступлений против жизни и здоровья граждан - они в приоритете. Вы можете себе такое представить - открытым текстом в газете: можете красть, бухать, бить морды и прочее, главное, не сильно калечьте друг друга и не убивайте.
На очереди медицинская, пенсионная и образовательная реформи. Гарантирую - они пройдут так же через жо...у и будут иметь те же последствия. Сорри за оффтоп, удачного решения ситуации! Оформляйте все бумаги, делайте копии, подавайте и требуйте отмечать дату регистрации. Если что - звоните на гарячую линию МВД.

Последний раз редактировалось Michurin; 19.08.2017 в 22:25.
Michurin вне форума  
1 (1)
Старый 19.08.2017, 22:36   #11
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм

Напомню о деле с убитой выпускницей на тернопольщине. В расследовании ад и израиль. Мусора явно какогото нафиг оборзевшего местного отмазывают. Так что убивать тоже можно. Главное занести немного
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 20.08.2017, 11:59   #12
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 28мм

Цитата:
Сообщение от Michurin Посмотреть сообщение
Я лично столкнулся с тем, что в ДЕхвормированной полиции ничего никому не нужно. Мне нужно было оформить разрешения, я сначала неделю ловил ответственного, потом он неделю отправлял меня оформлять бумаги, которые сам должен оформлять, потом я ему неделю их не мог отдать, теперь он не может их забрать из Житомира. Жаловаться некому, потому что начальник сам дергает сотрудников, отрывая от работы и затыкая ими все дыры, соответственно, сам знает положение дел и его молча одобряет. Отмазка одна и та же: реформы, некомплект, преступность выросла - мы не успеваем за ростом преступности. У нас начальник райоддела открыто в интервью местной газете написал: не обижайтесь, мелкие преступления типа хулиганства, мелких краж и прочего мы пока что не расследуем, потому что не успеваем расследовать преступлений против жизни и здоровья граждан - они в приоритете. Вы можете себе такое представить - открытым текстом в газете: можете красть, бухать, бить морды и прочее, главное, не сильно калечьте друг друга и не убивайте.
На очереди медицинская, пенсионная и образовательная реформи. Гарантирую - они пройдут так же через жо...у и будут иметь те же последствия. Сорри за оффтоп, удачного решения ситуации! Оформляйте все бумаги, делайте копии, подавайте и требуйте отмечать дату регистрации. Если что - звоните на гарячую линию МВД.
Не оправдываю полицию, знаю, что в райотделах все по старому, люди ведь не поменялись, реально изменилась лишь патрульная полиция (я о Киеве, если что). Но, справедливости ради, это ведь не "ничего никому не нужно", а реально не хватает времени и ресурсов. Недавно моих рабочих побили в городе, они в райотдел, он практически пустой, в тот день на их участке на Черниговской какого-то россиянина в розыске убили. Всех сорвали.
Вы ведь сталкивались , я уверен, с мнением, что учителя должны денно и ночно, не щадя сил и не покладая рук учить чьих-то детей. Та же ситуация.
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 20.08.2017, 12:30   #13
Pussy Cat
пьюк оньяк

Pussy Cat

Машина: Неизбежный, Бумер. И Рено полным весом 19 тонн
Длина: 37760мкм
Диаметр: 41мм
Отправить сообщение для Pussy Cat с помощью ICQ

Хотели бы, нашли виновника аварии.
Вот недавно машина зацепила прокурора, а сказали - наезд на пешехода. И тот скрылся, так через час уже нашли и в кутузку закатали
0 (0)
Старый 20.08.2017, 14:31   #14
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 37мм

Понимаете, в чем дело? Обьективно личного состава не хватает, теми, что есть, затыкают все дыры. В итоге, у них ничего не получается, они тупо на все забивают и им становится ничего не нужно. А начальство, понимая ситуацию, ничего от них и не требует. Имеем ДЕформированную полицию.
Старый 21.08.2017, 13:53   #15
Petro

Petro

Машина: Сенс +ГБО 4 КМЕ, ФІОРІНО
Длина: 275660мкм
Диаметр: 47мм

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
Напомню о деле с убитой выпускницей на тернопольщине. В расследовании ад и израиль. Мусора явно какогото нафиг оборзевшего местного отмазывают. Так что убивать тоже можно. Главное занести немного
ОМГ. Де ви це все берете??? Те, що рижа сепарка робить собі рейтингову програму не означає ад і ізраїль. А всі заяви місцевих бабусь зводяться до: "Дитина того зробити не могла" і "Я знаю бо по телевізору казали"
1 (1)
Старый 21.08.2017, 14:55   #16
AndrewK

AndrewK

Почнем з того, що я про цей населений пункт знаю не з масмедіа. Я там не одну літру горілки і пива випив і буваю по пару раз на рік.
Щоб той дрищ без великого паьця на руці прирізав недрібну кобіту, а потім перетягнув її на немалу відстань. При тому що місцеві медики підтвердили що її трахнули в усі дири, а в офіційний огляд сказав що ні...

Ну ну
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 21.08.2017, 15:00   #17
Petro

Petro

Цитата:
Почнем з того, що я про цей населений пункт знаю не з масмедіа. Я там не одну літру горілки і пива випив і буваю по пару раз на рік.
Щоб той дрищ без великого паьця на руці прирізав недрібну кобіту, а потім перетягнув її на немалу відстань. При тому що місцеві медики підтвердили що її трахнули в усі дири, а в офіційний огляд сказав що ні...

Ну ну
ОК. Почнемо. Які місцеві медики? Звідки інфа про перетягнув?
1 (1)
Старый 21.08.2017, 15:02   #18
AndrewK

AndrewK

Місце де її знайшли і місце злочину не співпадають. Як по часу так і по слідах. Потім допишу
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 21.08.2017, 19:57   #19
Petro

Petro

Порада ТС: якщо спілкування з будь якою структурою "пробуксовує" беріть за правило переводити все в площину листування. Звернення через канцелярію з обов'язковою відміткою з вхідним номером робить дива. Не вмієте самі складати подібні документи- знайдіть того хто зробить це для вас
-1 (1)
Старый 21.08.2017, 20:00   #20
AndrewK

AndrewK

Поодовжую. Оглядали місцеві медики (імен не знаю, обговорювати їх не буду), повторний огляд і офіційний протокол робили тернопільські судмедексперти. У звинуваченого пацана відсутній великий палець на правій руці і він нижчий неї ростом, шкет реально дрібний і неповнолітній. Труп весь в будівельній пилюці, місце вище по трасі і в вулицю поаворуч вичвлено і вказано місцевими жителями.

У звинуваченого, який не мав жодних проблем зі здоров'ям зараз проблеми з нирками і двостороння пневмонія, його перевели у лікарню (яку?).

Моя думка - пацана доведуть до фініша, повісять на нього все і закриють справу у звязку зі смертю відповідача.

П.С. Це вже другий труп-висяк у цьому селі.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 22.08.2017, 10:29   #21
Petro

Petro

Цитата:
Поодовжую. Оглядали місцеві медики (імен не знаю, обговорювати їх не буду), повторний огляд і офіційний протокол робили тернопільські судмедексперти. У звинуваченого пацана відсутній великий палець на правій руці і він нижчий неї ростом, шкет реально дрібний і неповнолітній. Труп весь в будівельній пилюці, місце вище по трасі і в вулицю поаворуч вичвлено і вказано місцевими жителями.

У звинуваченого, який не мав жодних проблем зі здоров'ям зараз проблеми з нирками і двостороння пневмонія, його перевели у лікарню (яку?).

Моя думка - пацана доведуть до фініша, повісять на нього все і закриють справу у звязку зі смертю відповідача.

П.С. Це вже другий труп-висяк у цьому селі.
А про мажорів і джип на бляхах буде?
Якщо ні - то не цікаво

Ладно, оскільки це лютий офф, то сховаю свої роздуми

Внутри -  Офф:

На істину не претендую, але на даний момент мені видається переконливішою позиція оф. слідства. Що відбулось?
В Вишнівці знайшли зарізаною 2 ударами ножа місцеву дівчину, яка щойно закінчила школу. Подія викликала резонанс. Почались виступи односельців, звинувачення поліції в бездіяльності... Поліція затримує підозрюваного. 16 річний житель сусіднього села. Учень ПТУ. Мав до того приводи в поліцію. Здається на момент затримання на ньому висів угон. До того був скандал, без заяв в поліцію, коли він намагався згвалтувати неповнолітню на пасовищі, в результаті просто стягнув трусики і засунув пальця в попу, даруйте за інтимні подробиці. Скандал зам'яли. Інфа, звичайно з цих ваших інтернетиків, тому достовірність - так собі.
В селі почався кіпіш: на невинну дитину вішають вбивство. Не могла дитина цього зробити. Поліція збирає пресуху і йде на безпрецедентний крок: оприлюднює телефонні розмови родичів обвинувачуваного після його затримання
http://wz.lviv.ua/life/202152-na-pokhoron-z-korovaiem-2

Зверніть увагу на слова батька, що не згвалтував, просто пальця засунув.
Даруйте за інтимні подробиці, але якщо говорити славами поліцейських протоколів то "мало місце проникнення стороннім предметом", тобто саме тому спочатку поліція могла заявляти про згвалтування, а потім відмовитись через відсутність сперми
з яких випливає, що родичі таки були в курсі того, що відбулося.
Досі заяв про те, що розмови сфабриковані, особисто я не зустрічав.
Зверніть увагу на третю розмову між братом Вадіком і Сергієм коли той заявляє: "Я вже всіх своїх підняв"
В селі трохи, вроді заспокоїлось. За кілька днів в селі з'являється рижа сепарка з каналу СТБ "Слідство ведуть екстрасенси" і починає в колотити селом, як Гай принисячи чергові версії збиття Боїнга. Чому сепарка? Та того, що в неї реальна така судимість за те, що в 2014 в інтернетах волала: "Путінвведі"
Спочатку з'являється версія про те, що хтось там бачив як з чорного джипа на бляхах викинули тіло вбитої. І було це біля 7.00. Знову кіпіш в селі, перекриття дороги і т.п. Поліція знову збирає пресуху і оприлюднює відео з реєстратора маршрутки де видно, що в 5.51 тіло вже було там де його знайшли
https://www.youtube.com/watch?v=HUiMVovYm1I

Сепарка далі хитає ситуацію і розганяє версію з тим, що вбили не там де знайшли. Знову пресуха де головмент заявляє

Цитата:
Під тілом було знайдено пляму крові розміром приблизно 50-60 сантиметрівдовжини, 15-20 сантиметрів ширини з просоченням півтори-два з половиною сантиметри. Керівник судово-медичного бюро, який був разом зі мною на місці злочину, пояснив що така кількість крові могла витекти тільки на місці вбивства. Ще ряд важливих аргументів, які підштовхують нас до думки, що вбивство було скоєне на місці виявлення мертвої дівчинки. Це положення тіла, знаходження одягу на ньому та потьоки крові на тілі й одязі. Під час огляду тіла було задокументовано, що кров з ранового каналу витікала лише в одну сторону. Тобто тіло лежало в одному положенні. Якби його переносили, перевозили, перекладали з одного місця на інше потьоки крові були б в різні сторони. Це підтверджує те, що після нанесення ударів тіло знаходилося в одному положенні.
Адвокати мають доступ до матеріалів страви. Брехня всркилась би на раз.
Але вроді мовчок.
Далі. Рижа десь дістає фото загиблої так як її знайшли і показує яимось мегаекспертам

Цитата:
Фельдшер "швидкої", 20 років досвіду роботи: "Сто відсотків було сексуальне насильство і нехай поліція не свистить інше. Можу стверджувати і під присягою. Вимагайте ексгумації, вона покаже все. Так, і за описом у протоколі є чітке свідчення сексуального насильства: на верхній частині ноги в неї є кал, це означає, що було і анальне насильство. За позою тіла можу сказати, що викинули труп з автомобіля".
https://gazeta.ua/articles/np/_zyavi...lschini/784996

Наявність калу на нозі не доводить НІЧОГО. Почитайте про неконтрольовану дефекацію під час смерті. А особисто я, як людина яка ножем в серце вбила не один десяток свиней можу стверджувати, що в переважній більшості свиня таки всирається. А будова організму ой як схожа.
Там ще десь штани підозрюваного проскакували зі слідами крові загиблої..
Ну і ще один момент. Дівчину знайшли посеред села. От коли вбивають і вивозять в ліс, кидають в річку, закопують, спалюють.... це логічно, але нафіга везти чи нести труп на найвидніше місце???
Ну якось так. Не задля розведення срачу

Последний раз редактировалось Petro; 22.08.2017 в 12:13.
Petro вне форума  
1 (1)
Ответ