![]() |
|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#76 |
главбух АО
|
![]()
Слухай, Критег
Ты не хош обрезать кочергу? А то торчит далеко, не по пацански все это... )))))))))))) |
![]() |
![]() |
#77 |
![]()
vadozz
Ти ніфіга не шариш, це якраз і є самий пацанячий варіант ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#78 |
главбух АО
|
![]()
Дивкам то да, сподобаеться така длынна кочерга))))))
|
![]() |
![]() |
#79 |
![]()
критег, а тебе не скучно без музыки?
![]() |
#80 |
![]()
vadozz
Розказую ситуацію з кочергою :shock: Прямоточний глушак йде з накладкою тіпа привареною до банки під хром вона в дирку не влазить, бампер різати жалко, я від неї відказався, до виходу з банки приварив просто кусок труби вроді 51 там на виході і всьо, а до бампера на болт прикрутив накладку, і між кінцем тої труби шо я доварив до банки і накладкою пару сантиметрів і вихлоп з глушака йде в накладку і аж тоді в атмосферу ![]() Накладку до глушака приварювати не хотів, бо: 1. Там відстань від виходу з банки до бампера десь 40 см... такої довгої накладки не найдеш, а якшо і найдеш то вона буде ацко великого діаметру і тоже не влізе в бампер... А приварювати ту накладку шо зараз є до труби, тоже не хотів бо вихлоп має не хилу вібрацію і так як труба 51 то накладка як мінімум мала б мати 60, а дирка в бампері чи 65чи 70 і вона б розбивала бампер... кароче вот таке драмо.... ![]() dimon.zp Музича є.... Голова KENWOOD KDC-W4031 Простенька, але так як я не меломан то мої потреби задовільняє... Спереді в ногах 2 колонки подаровані другом від сток від Форд Мондео... Ззаду в сток місцях тоже 2 2 сток колонки з Мондео... 2 твітера на панелі (не помню чи SONY X-Plod чи JVC ) ![]() і в багажніку 2 динаміка від згорівшого музикального центру на яких пише 200 ват, може і колхоз, але мну хватає... Ше раз кажу, я не меломан, а так часом послухати - з головою хватає.. Єдине на шо тратив гроші це голова, твітери і кабелі.... Я більше люблю слухати мотор і прямоток ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#81 |
главбух АО
|
![]()
В таврии больше коробку слушаешь, че двигатель)
|
![]() |
![]() |
#82 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Перечитав весь журнал, автору + за любов до машинки
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
![]()
Kropa
Дякую... ![]() Поставив сьогодні сток глушак..... покатався пів дня.............. фу....... ні хачу бути як фсе!!! Поставив назад прямоток! Такшо він вже не продається ![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 |
![]()
в суботу в перекурах під час садіння бараболі крутив тачко
![]() 1. Карб: 1 камера: 165/95 2 камера 135/97,5 сток розпилитель УН. 1 камеру поставив сток, бо люди говорять шо 155 трубка додає до розходу мінімум 1 літр.... 2. появився стук ззаді при проїзді ям.... був люфт задньої ступиці. Підтягнув, накернив, напхав Литолу, всьо гуд 3. Іпався с пряматокам.... кароче тепер всьо гуд.... вроде.... ато раніше накладка з трубою банки трошки не співпадала... і накладка і бампер постійно засиралися.... вже вроді всьо гуд.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#85 |
![]()
Сьогодні:
1. Поставив назад задні підкрилки 2. Получив і постелив нові коврики..... не могу нарадоваццо ![]() Комплект з 5-ти ковриків: Водійський (з резиновою накладою для ніг), передні і задні пасажирські прості, і на кладка на тунель між задніми пасажирами. Тканина - тіпа карпет. На шкіряні основі. І з ліпучками. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#86 |
![]()
ИМХО, Славута 1.2s by Kritik+bad boy капот+більш естетичний сполер=іномарки заздрять Kritik(у)
![]() ![]() ![]() да і славуту у цій машині буде невпізнаті Молодчага,дуже гарна машина ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#87 |
![]()
-GoluB-
Дякую. :wink: Рухаємося вперед, з часом всьо буде ![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 |
![]()
Стоянко 100 грн
Прабек шось там без пару км 59000 Після приїзду з Кам"янця прабек вже 59300 з гаком Перед поїздкою зняв, і помив нульовик. Хотя проїха на ньому всьо 5-6 тик.... але був в шоці скільки бруду з нього вимилося! Такшо ше раз переконався шо мити їх треба не рідше ніж 5-6 тик.... бо дехто каже шо 10 тик, але це вже буде ужасно грязний фільтр, який майже не пропускає повітря і пропускає багато пилюки..... відповідно машина буде тупа, буде давитися, і буде шалений перерозхід. Під час поїздки виникла міні поломка. Було в мене якесь таке передчуття :shock: Кароче їду, скидаю на нейтралку, машина глохне, фігня завожуся з передачі, даю газу вона дьоргається як дурна, і тут ше Львівяни ззаді сигналять мол шось сталося. Кароче зупинилися, вони кажуть чорний дим з вихлопної йшов. Оказалося шо обірвався проводок клапана ЄХПП. В 2 пари рук оперативно замінили його, і поїхали дальше.... ах да.... ше під час відкривання капоту була відломана ручка ![]() а потім пласкогубцями ше й відірване вушко яке кріпилося до ручки ![]() Кароче відкрити капот тепер - це веселий процес ![]() п.с. Коли Бахус нас проводив по місту, я їхав зразу за ним, і так їхав, їхав, дивився на зад його машини і появилася одна ідея зовнішнього стайлінгу Зафто буде фотозвіт :wink: |
|
![]() |
![]() |
#89 |
![]()
Тема не про коврики :/
![]() Мну вони подобаються... ше раз кажу, в мну машина не робоча і не на кожний день, катаюся рідко за 2 роки всього 10 тик. км. Такшо коврики можу тріпати навіть після кожної поїздки... зато пасажирі всі шо сідють зразу заценяють і висловлюють респект афтору :d 1. Сьогодні за допомгою бубна було відкрито капот :d І замінено тросик і ручку. 2. Здерто молдінг з багажніка! ![]() Мну сподобалося! Фотки будуть пізніше, забув сфоткати :blush: 3. Зроблена короткохідна педаль сцепи. Тепер холостого хожу нема взагалі, кароче мега чпорт ![]() Тепер кататися - одне задоволення ![]() |
|
![]() |
![]() |
#90 |
![]()
Фсе молденги ф топку :twisted:
![]() ![]() ![]() ![]() І трошки зайнявся музикою. Перед Prology NX-1322 MKII http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=494 ![]() Зад Prology CX-1022 http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=480 Вот так вот ![]() І по карбу: 1 камера: 95/165 2 камера: 97,5/125 на 2 дня поставив сток слоник УН, але не пре він мну, поставив назад від Ниви |
|
![]() |
![]() |
#91 |
![]()
Переробив ц/з на багажнік.
Так як попередній моторчик приказав долго жить ше десь в кінці минулого року... і сам спосіб установки був не ідеальний. Вот так тепер виглядає ц/з. ![]() ![]() Продав задні колонки Prology CX-1022. Вони переїхали в передні панелі Дани. http://www.tavria.org.ua/forum/viewt...53819&start=25. Купив окремий блок ЄПХХ, провдку під нього, і новий комутатор. А фсьо раді того шоб тах правильно показував. Ато видає якись бред. :wink: Далі буде ![]() |
|
![]() |
![]() |
#92 |
![]()
Сьогодні було куплено саб і усілок.
Сабвуфер Magnat Killer Bull 300x http://auto.hi-fi.ru/catalog/auto_su...rs/46851/spec/ Усилок Pro Sound (пока ше в неті не найшов) Лишилося купити проводку і всьо підключити і установити. |
|
![]() |
![]() |
#93 | |
![]()
До поломок....
Перестала закриватися з ц/з, задня права дверка, оказалося шо стався обрив проводів в захисному кожуху, який йде від кузова до дверки. Поломка усунена... Фсьо працює... Драма про тах: Була куплена нова проводка для комутатора, ДХ і блока ЄПХХ. І новий комутатор http://www.vtn.ru/ru/0729.html Після всієї цієї установки, і переробки проводки, я був в шоці :shock: Тах як брехав так і бреше..... :shock: Величезне дякую Sany Vegas, який погодився помінятися комутаторами.... Тепер на Дані новий комутатор. А в мну комутатор з Дани, з яким тах показує фсьо чотко і правельно! А тепер главне - музика: Вот недавно куплений саб Magnat Killer Bull 300x http://auto.hi-fi.ru/catalog/auto_su...rs/46851/spec/ ![]() А вот і усілок ![]() Ше було куплено комплект проводки для установки 2-х канального усілка. ![]() Цитата:
4 метри акустичного кабеля з січенням 2,2кв.мм. і 1,5 метра акустичного кабеля 3,3 кв.мм. Ціни не пам"ятаю :blush: І взявся за повну переробку акустичної проводки. Так як попереднім власником фсі провода до мафона були підведені на угад.... то було не понятно ні де "+" ні де "-".... тому фсьо прокладалося наново для подальшого "правильнго" підключення. І як я побачив на практиці це дало свій результат. 4м. 4 метри акустичного кабеля з січенням 2,2кв.мм, пішло на передню акустику: пищалки на панелі і Prology NX-1322 MKII. а 1.5м метра акустичного кабеля 3,3 кв.мм. пішли на підключення саба до усілка. Проводка була зроблена як "лікар прописав".... акустичні по одному борту, силові по іншому. Також по ходу робіт було помальовано спинку заднього сидіння. І закінчено шумоізоляцію багажніка. Вот фотки процесу: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ну а вот і кінцевий результат: ![]() ![]() ![]() ![]() Саб до усілка був підключений мостовим способом.... Довольний шо слон....... Ащущения непередаваемие. Єдине шо можу сказати це: No Sub - No Sound :? |
||
![]() |
![]() |
#94 |
![]()
Обезшумив номер.
Тепер не тарабанить. ![]() Сьогодні купив 2 тюбика такї фігні Як тільки буде хороша погода - займуся поліровкою. ![]() Рідину для миття мотора. ![]() І ше пару резини Firestone Firehawk 680 185/60 R13 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#95 |
![]()
Сьогодні помив двіжок.
![]() ![]() ![]() І ше пару фоток. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#96 |
главбух АО