ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Покупка/Продажа, реклама > Куплю, продам - авто

Куплю, продам - авто покупаем и продаем все, что касается авто

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 26.11.2011, 18:03   #11
vishnujana
Гость

SeregaTavrija
Проблем з установкою немає взагалі, просто витягнути старі розпилювачі і вставити нові, от і всі справи, додам що пан Примус радить трохи з моментом запалення повозитись(трохи подати в +), від себе додам що можуть бути провали при троганні, але ця справа вирішується. На сороковій сторінці даної теми, я кидав відео на тему провалів для карбюраторів ДААЗ, там все доступно описується.
З власного досвіду зауважу, що саме спрямування обох носиків насоса прискорювача у вірному напрямку призвело до сильного старту без провалу.

Винахід пана Примуса для карбюратора ДААЗ (Солекс) плюс його терпимість в телефонній розмові, дає можливість якомога краще налаштувати роботу двигуна.

Після відчуття переваги СПИРТів -- просто викинув стандартні розпилювачі, як непотріб.
За літо я наїздив 6 000км з них була поїздка у Львів. Туди їхав зі швидкість 80;90км/год витрати становили 5л/100км, повертався назад зі швидкість 110км/год витрати були 6.2л/100км вважаю що це непоганий показник.
Після цього я їздив в Запоріжжя до Слави який трохи підправив мені графіки МПСЗ, розхід не заміряв.
Одним словом, якщо СПИРТ чимсь не підходить, то пан Примус дає 30діб на тестування, після чого можна повернути товар і отримати кошти назад.

Додам, ще те, що пан Примус в якості сервісу безплатно (я тільки оплатив пересилку) обміняв мені старий варіант Спиртів на новий, чим я йому дуже вдячний.

Метки
очередной говно-рейсер

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра