ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Решение бытовых проблем

Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно.

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 19.02.2013, 10:54   #1
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм
Печаль В ПСТО прізиваєццо Сонтєхнєг

У звязку з тим, що я проміняв свій благоустроєний комфортабельний однокімнатний сарай на трьошку в стані "повний погром" є пару питань (бабла після всього вже практично нема):

1. Сральнік:
Каналья з косим входом і її краще не рухати, бо є шанс познайомитись з сусідською стелею. Горшок надо новий. З косим виходом знайшов тільки KOLO мейд ін Юкрейн (поригав, дякую; хоч і недорого). Варіанти? Бюджет? Можливість "не білого". Надо недорого, надійно і з нижнім підводом води в бачок, оптимально до 200баксів. У мене стояв RAK, зараз їх ніде нема і в принципі до нього час від часу виникають питання до бачка (надо з вумним видом порухати фурнітуру, бо не перекриває)

2. Ванна
Розміри кімнати 170*152см. Стоїть чугуній живий но сильно матовий. Реставрація як я розумію від сили на рік і ні разу не варіант. Чугуній новий не хочу, бо важить 100500кг і її 200% похерять при заносі. Акрил реально облізе/стане матовий через пару років? Також пропонують якусь німецьку сталюку 3,5мм за в районі 200баксів. Варіант?

3. Труби... єто ППЦ і кошмар. В санвузлі в стіну частково вмурована гнучка підводка в опльотці . Першим ділом її вирвати к чьортовій мамі. В мене стояв ПП зелений Акватерм, але зараз воно коштує, шо ну його нах. Металопластиком мене активно страшать всі хто не лєнь шо потече через рік-два по з'єднаннях? Мідь не хочу по релігійних мотивах. ПП порощє? Чьо дєлать?
З кухньою вроді все цивільно, але уроди проектанти стояки пустили в 50см від стіни. Зато буде ніша для холодильника

4. Змішувачі
До того я активно користувався KFA, але зараз мені його активно не радять бо рівень якості впав + купа палєва. Грохе-гансгрохе кєтай? Шо брати? Плюс на кухню жінка жінка хооче щось типу такого. Варто звязуватись?
З душовим омплектом ваще не знаю, бо з одного боку хочеться побільшу, з другого боку мої умудрились надколоти навіть гансгрохевську лійку, куплену коли вона була ще некетайською...
AndrewK вне форума   Ответить с цитированием