Цитата:
Сообщение от Buzyan
В моем понимании що есть хорошо это домашний самого 50 градусов. Заделаный дрожжи сахар. Выгнать с отстойником. Запаха самогона нет. А если на нем поставить расточку или домашний коньяк то казенки фу просто пойло.
|
Якщо дуже повільно переганяти, то і однієї перегонки хватає. Один мій сусід, якому вже років 70, каже що самогон через відстійник, то не по феншую, відділяються сивушні масла, і тоді самогон не має того смаку що потрібно.
Раз вже завели мову за самогон, то таке запитання, на роботі один колега (в школі з хімії мав 5) каже, що при перегонці, перших пів літра перваку вживати не можна, бо це метиловий спирт. Ми всі йому кажемо що він дурний, бо ще ніхто ніколи не втравився, але цікаво.