Боже мій!!!! СІБІ!!! Купив пів-року тому на аукро...б-ушну Кайзер і нонейм-антену біля 1м довжиною. Награвся з нею(( була в 5, потом правдами-неправдами поставив в 0, потом епопея з антенами - був якийсь нонейм, но цікавий - латунна трубка, а на ній, по довжині, під резиною катушка намотана. Прийом був гарний і радіус був біля 5км. Но антенка була магнітна, і жорстка - її здувало. Ще раз здуло і в нєдрах її обірвався сігнальний кабель. Я пару раз по тангенті поклацав - і пріказала станція долго жіть. Поремонтував її - но вже нормальної роботи не було(( Часом перестає працювати що на прийом, що на передачу, і шумна стала((( Потім привіз мені товарищ з пшекії Wilson Little Will. Антенка порівняно з початковим нонеймом вообще ніяка, но єдиний "+" - її не здувало. Но вона ніяка - потім приволочив я собі Lemm AT-71. Життя покращилося, але щоб з нею було добре, треба шоб була вона по центру криші. А живе вона в мене ззаду над бампером. Прийом не поганий - но тріщить здорово. До речі на Леммовскому кріпленні живе зараз старий нонейм - прийом трошки гірший, але дуже навіть достойний. Оце подум щойно - може магніт собі толковий прикупити і на кришу, на кришу її... А взагалі всі ржут з моєї станції, як в 2002 році з мобілки(((
З.І. Підписався)))
|