![]() |
|
|
#11 |
|
Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 37мм
|
25ткм.
Лоханувся я з проточкою, вібрація при гальмуванні відновилась вже через 1ткм. Поки не критично, думаю якраз десь на рік вистачить Шкода марно викинутих грошей, але буде наука.Після ТО-2 і заміни свічок почала відчутно дьоргатись при розгоні, діагноз - поставили гівн@ні свічки. Сервісники запропонували або поставити такі самі, або старі заводські, які я вже успішно викинув. На славуті була звичка, комплект старих свічок ніколи не викидав до наступної заміни - бо невідомо як поведуть себе нові. А тут на тобі, вирішив раз на СТО міняють то гавна не впарять Вирішив купити відразу нормальні і не париться, в найближчому магазині по коду FR7DE (0242235797) були NJK, комплект 180грн, заміна безкоштовна. Взяв їх, вже 4ткм проїхав, поки все гуд.Десь 1ткм тому почали з'являтись нові глюки, а саме: - при увімкнені задньої передачі та фар вмикався задній дворнік; - включені фари та передній дворнік - щітка рухається дуже повільно та ривками; - включене ближнє світло - чуть жевріють поворотники по кругу і протитуманки. Після останнього симптому до мене дійшло що десь неприкручена маса, яка і дає глюки на електрику. Поїздка на сервіс, годину шукали де саме, знайшли, прикрутили тепер все ок. Пригрозили що в наступний раз будуть збивать бабло, бо випадок не гарантійний. Ну-ну
|
|
|
|
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|