![]() |
|
Предупреждения и баны Обсуждения выданных наказаний, бессмысленные и беспощадные |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#4 | |
![]() Цитата:
Хтось ще вірить йому, а хтось вже розібрався в ньому. Так завжди буває. За його політичні справи, піду писати в політику. Наприклад за ...призначення там когось на посаду, за договір з кимось, угоду. І де це написано, що про політику треба писати саме в політиці? Це що? Технічний розділ, куди людина приходить знайти якусь пораду по ремонту, і тому важливо, щоб там було мінімум "води" і максимум технічних відповідей. А тут Курилка. Хочу за баб, хочу за рибалку... Тоді давай всіг гнати в розділ про рибалку в "Хоббі"! Ну не маразм? Здається мені, це все від страху перед владою, перед начальством. -Тихенько. Щоб ніхто не почув, йдіть подалі... Можливо це якось може зашкодити форуму, я й це припускаю. Тоді напешіть. Можна в Л/С. Тоді без проблем, я не буду тут писати, і навіть поширювати це не стану тут.
![]() |