![]() |
|
|||||||
| Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 | |
|
Пользователь
Машина: Джили МК ГБО4, Чери Кимо ГБО4
Длина: 508990мкм
Диаметр: 66мм
|
Цитата:
Даже при сегодняшних ценах на газ, даже при довспрысках бенза, минимальная экономия получается 20%. При классической схеме, без довспрыска, и с грамотно настроенном гбо, разница около 40%.
|
|
|
|
#2 |
|
Это когда ты настройщик и ездишь с ноутом все время подстраиваешь идеально. Если ездить на том что стоит уже и выгодно на 30 грн на 100 км, то ставить установку нет вообще смысла
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
я просто на газу проїхав більше 400 тисяч км
і знаю про що говорю
|
|
|
|
#4 |
|
Пользователь
Машина: Джили МК ГБО4, Чери Кимо ГБО4
Длина: 508990мкм
Диаметр: 66мм
|
Прозвучало как - я выебал 100500 баб, и сделал вывод, что это не выгодно и другим не подходит
.Есть личное мнение, основанное на чем либо, а есть сухая статистика.
|
|
|
#5 | |
|
Цитата:
якщо ваш час стоїть так дешево що це окупається - нема питань на таврії як їздив в мене не було грошей і було багато часу, це було ок, але на газу машина постійно НЕ їхала, я закривав на це очі на форді я 1.5 роки їздив по різних мастерах поки накінець то зробили так щоб їхало і не горів чек, а ще я научився сам конфігурити мозги зеніт, розібрався в недогревах форсунок, в подсосах воздуха і ще кучу всього, вже тоді в мене закралась думка що я щось роблю не так.. скільки я на те все потратив часу - страшно уявити на ренегаді з мотором 2.4 по інерції поставив газ, але вже через пів року поняв що це було безсмислленно, хоча це й була сама безпроблемна установка, але чеки всеодно вилітали, раз в два-три місяці я заїжджав на газове сто на коректіровку (це мінімум 2 години робочого часу, про гроші я мовчу) а по расходу 15 бензи і 19 газу - ніякої різниці по факту, крім більшого запасу ходу на тігуан, куди ставиться тільки з довприском, Я МАНАВ навіть думати про ГБО, я почав думати про те щоб заробляти стільки щоб хватало, і пожалів що я про це не думав раніше ![]() а якщо у вас машини і баби стоять в одному ряду, і ви привикли сношатись з ними де і як прийдеться - це канешно ваш лічний мазохізм а не суха статістіка
бєздєльнік Последний раз редактировалось Cayenne; 04.02.2022 в 22:01. |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Машина: Була Славута 1.2L,2004г.,карб.
Длина: 177900мкм
Диаметр: 45мм