ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы > Харьков

Харьков Харьковские Тавроводы и сочуствующие

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 11.02.2013, 23:27   #326
ArsenZP
Хер Таврический

ArsenZP

Длина: 466060мкм
Диаметр: 54мм

Цитата:
Сообщение от SuherB Посмотреть сообщение
еду в рейд(на другой машине, даже не моей),
На такой?
ArsenZP вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.02.2013, 23:29   #327
Stan

Stan

Машина: FF
Длина: 31400мкм
Диаметр: 36мм
Отправить сообщение для Stan с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от ArsenZP Посмотреть сообщение
На такой?
это на обратном маршруте

в рейд обычно на такой :

Последний раз редактировалось Stan; 11.02.2013 в 23:31.
Stan вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.02.2013, 23:30   #328
HarleyDavidson

HarleyDavidson

Машина: серебристый велосипед
Длина: 27650мкм
Диаметр: 35мм
Отправить сообщение для HarleyDavidson с помощью ICQ

Цитата:
Я никуда не деваюсь. И мне Ваша реакция понятна, ведь если люди так реагируют на " И очень не приятно, слышать в свой адрес реплики людей которые до сих пор передают в руки доки и на полусогнутых выбегают к менту на поклон, считая его святая всех святых." значит они так и делают.
p.s я хоть один ник написал? я кого оскорбил? Вы можете обливать ДК и меня в частности гавном, но это ничего не изменит... и это печаль.
Ладн, ребята, приятно находится в Вашей компании, но я вынужден откланяться, еду в рейд(на другой машине, даже не моей), зайду завтра, почитаю что не так в ДК и во мне в частности
слабак.
Старый 11.02.2013, 23:31   #329
SuherB
Гость

Цитата:
Сообщение от ArsenZP Посмотреть сообщение
На такой?
На такой
Старый 11.02.2013, 23:34   #330
Stan

Stan

а вот и свежий ролик с рейда:
http://www.youtube.com/watch?v=WlpG6UbnGE0
Старый 11.02.2013, 23:49   #331
Stan

Stan

балин, видно тачка не завелась
Старый 11.02.2013, 23:49   #332
SuherB
Гость

Вы не угадали, свежайший вот...http://www.youtube.com/watch?v=o7r0RWIPRBs
Старый 12.02.2013, 00:02   #333
rabbs
Гость

Цитата:
Я никуда не деваюсь. И мне Ваша реакция понятна, ведь если люди так реагируют на " И очень не приятно, слышать в свой адрес реплики людей которые до сих пор передают в руки доки и на полусогнутых выбегают к менту на поклон, считая его святая всех святых." значит они так и делают.
p.s я хоть один ник написал? я кого оскорбил? Вы можете обливать ДК и меня в частности гавном, но это ничего не изменит... и это печаль.
Ладн, ребята, приятно находится в Вашей компании, но я вынужден откланяться, еду в рейд(на другой машине, даже не моей), зайду завтра, почитаю что не так в ДК и во мне в частности

1. если люди так реагируют на то что ДК зачастую неадекватен- значит так оно и есть.

2. кто-то из соратников тоже захотел машинку обновить?
Старый 12.02.2013, 00:07   #334
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 37мм

Цитата:
Я попытаюсь Вам ответить...
Просто все думают что просто стоит кинуть клич и тебе сразу все скинут на новенькое авто, мне лично понятна реакция людей которые в принципе с ментами дело не имело.
Мой приход в ДК связан исключительно с мусорским беспределом,(с которым в суде борюсь, уже год) а не с мыслью поменять тачку.
Я не мало сил и денег вложил в свою "малышку". И очень не приятно, слышать в свой адрес реплики людей которые до сих пор передают в руки доки и на полусогнутых выбегают к менту на поклон, считая его святая всех святых.
Это не моя война, но я бы на вашем месте не был столь категоричен: я лично, да и, думаю, большинство тут присутствующих, если прав и не нарушил, перед ментами никогда не прогибался, а если виновен, то не быковал. Я не раз спокойно и аргументировано доказывал ментам свою правоту (могу описать конкретные ситуации), несколько раз был законно оштрафован - сам виноват, а когда-то, когда еще только начинал водить, а езжу я практически с 18 лет беспрерывно, отчитывал меня пару раз наш местный гаишник за нарушение, как отец сына-пацана и отпускал с миром и это для меня было самое действенное средство, потому как слов он не подбирал и было стыдно, хоть сквозь землю провались, но за то я этого дядьку и сейчас с уважением вспоминаю. Может, щас таких ментов и нет уже (вообще-то, есть), но все же. Так что, люди разные бывают и менты тоже - далеко не каждый из них быдло, как зачастую вы демонстрируете и каждый за рулем должен начинать наводить порядок с себя.
А вам, если нужны запчасти, нужно было тему в купи-продайку снести, но вам, видимо, интересен срач?
Michurin вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.02.2013, 00:08   #335
Krim4anen
Крымский модератор

Krim4anen

Машина: TOYOTA CARINA II 1991р.
Длина: 129660мкм
Диаметр: 33мм
Отправить сообщение для Krim4anen с помощью ICQ Отправить сообщение для Krim4anen с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от HarleyDavidson Посмотреть сообщение
слабак.
Согласен.
Старый 12.02.2013, 00:16   #336
DenZel

DenZel

Длина: 4690мкм
Диаметр: 33мм
Отправить сообщение для DenZel с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Michurin Посмотреть сообщение
Это не моя война, но я бы на вашем месте не был столь категоричен:
Внутри -  многа букаф:
я лично, да и, думаю, большинство тут присутствующих, если прав и не нарушил, перед ментами никогда не прогибался, а если виновен, то не быковал. Я не раз спокойно и аргументировано доказывал ментам свою правоту (могу описать конкретные ситуации), несколько раз был законно оштрафован - сам виноват, а когда-то, когда еще только начинал водить, а езжу я практически с 18 лет беспрерывно, отчитывал меня пару раз наш местный гаишник за нарушение, как отец сына-пацана и отпускал с миром и это для меня было самое действенное средство, потому как слов он не подбирал и было стыдно, хоть сквозь землю провались, но за то я этого дядьку и сейчас с уважением вспоминаю. Может, щас таких ментов и нет уже (вообще-то, есть), но все же. Так что, люди разные бывают и менты тоже - далеко не каждый из них быдло, как зачастую вы демонстрируете и каждый за рулем должен начинать наводить порядок с себя.
А вам, если нужны запчасти, нужно было тему в купи-продайку снести, но вам, видимо, интересен срач?
Соглашусь полностью
Старый 12.02.2013, 00:21   #337
Ветал

Машина: 29’ wheels
Длина: 24330мкм
Диаметр: 43мм
Отправить сообщение для Ветал с помощью ICQ

Мичурину в карму плюсану, остальным насру. надо быть немного терпимей
Ветал вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.02.2013, 07:50   #338
rabbs
Гость

Цитата:
Сообщение от Michurin Посмотреть сообщение
Это не моя война, но я бы на вашем месте не был столь категоричен: я лично, да и, думаю, большинство тут присутствующих, если прав и не нарушил, перед ментами никогда не прогибался, а если виновен, то не быковал. Я не раз спокойно и аргументировано доказывал ментам свою правоту (могу описать конкретные ситуации), несколько раз был законно оштрафован - сам виноват, а когда-то, когда еще только начинал водить, а езжу я практически с 18 лет беспрерывно, отчитывал меня пару раз наш местный гаишник за нарушение, как отец сына-пацана и отпускал с миром и это для меня было самое действенное средство, потому как слов он не подбирал и было стыдно, хоть сквозь землю провались, но за то я этого дядьку и сейчас с уважением вспоминаю. Может, щас таких ментов и нет уже (вообще-то, есть), но все же. Так что, люди разные бывают и менты тоже - далеко не каждый из них быдло, как зачастую вы демонстрируете и каждый за рулем должен начинать наводить порядок с себя.
Цитата:
Сообщение от Ветал Посмотреть сообщение
Мичурину в карму плюсану, остальным насру. надо быть немного терпимей
и чой такая всемирная несправедливость? мы все тоже пишем что и Мичурин. тока букоф меньше
Старый 12.02.2013, 10:44   #339
SuherB
Гость

Цитата:
Сообщение от Krim4anen Посмотреть сообщение
Согласен.
http://www.youtube.com/watch?v=Hr3LT...eatur../video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=6HsiDRU5qKY
Старый 12.02.2013, 10:55   #340
SuherB
Гость

По умолчанию Апель Суд Харькова VS Авто Литовской регистрации

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/29049406

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

__________________________________________________ _________________________________________________

Справа № 955/80700/2012 Суддя першої інстанції: Золотарьова Л.І.

Провадження: 33/790/68/13

Категорія: ч.1 ст.483 МК України

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 січня 2013 року м. Харків

Апеляційний суд Харківської області у складі судді судової палати з розгляду кримінальних справ Савченка І.Б., за участю прокурора Гусевої Т.А, представника Харківської обласної митниці Пасюкова І.Г., представника особи, яка притягається до адміністративної відповідальності ОСОБА_3, розглянувши у судовому засіданні справу за апеляцією представника Харківської обласної митниці Крутенко К.О. на постанову судді Київського районного суду м. Харкова від 18 грудня 2012 року у відношенні

ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянина України, працюючого приватним підприємцем, який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1

про закриття провадження у справі про порушення митних правил за ч.1 ст.483 МК України у зв'язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення, -

ВСТАНОВИВ:

Згідно протоколу про порушення митних правил 29.10.2012 року близько 01-00 години на автошляху Київ-Харків-Довжанський був зупинений автомобіль «Audi A4», р.н. НОМЕР_1 країна реєстрації - Литовська Республіка під керуванням громадянина України ОСОБА_5 Зазначений транспортний засіб ОСОБА_5 ввіз на митну територію України 28.10.2012р. через м/п «Нові -Яриловичі» Чернігівської митниці по «зеленому коридору» і в якості підстави для переміщення транспортного засобу ним були надані посвідчення водія, подорожній лист, трудовий договір від 20.10.12р. з ИП «ИВОлинк» м.Вільнюс (з перекладом на російську мову), свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу в Литовській Республіці.

Відповідно до законодавства Литовської Республіки , а саме ст. 62 Закону від 29.04.04р. «Працевлаштування іноземних осіб» , роботодавець може укласти трудовий договір тільки з іноземною особою , у якої є дозвіл на роботу. Трудовий договір повинен бути укладений та його копія, завірена у встановленому правовими актами порядку, для реєстрації на територіальній біржі праці та подана роботодавцем протягом 2 місяців з дня видачі дозволу на працю. Відповідно до пояснень гр.ОСОБА_5 зазначені документи були йому передані у нейтральній зоні між Україною та Республікою Білорусь. Таким чином

ОСОБА_5 скоїв переміщення товарів через митний кордон України з поданням митному органу як підстави для переміщення товарів документів , одержаних незаконним шляхом(а.с.3-6)

Постановою судді Київського районного суду м. Харкова від 18 грудня 2012 року провадження у справі щодо ОСОБА_5 закрито у зв'язку з відсутністю в його діях складу порушення митних правил, передбачених ч.1 ст.483 МК України, у зв'язку із тим, що матеріали справи не містять доказів того, що надані ОСОБА_5 у якості підстави для переміщення транспортного засобу документи, отримані ним незаконним шляхом.

Не погодившись з постановою суду першої інстанції представник Харківської обласної митниці подав апеляцію в якій, посилаючись на незаконність постанови суду, просить її скасувати, визнати ОСОБА_5 винним в порушенні митних правил, передбачених ч.1 ст.483 МК України, та призначити йому адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 100% вартості вилученого товару, тобто 86 452 грн, а також конфіскацію безпосередньо предмету правопорушення - автомобіля «Audi A4», р.н. НОМЕР_1, 1999 року випуску.

Апеляційну скаргу представник Харківської обласної митниці обґрунтовує тим, що відповідно до ст. 57, 64 Закону Литовської Республіки від 29.04.2012р. «Про правове положення іноземних осіб» іноземна особа , яка має намір працювати в Литовській Республіці зобов'язана отримати дозвіл на роботу в Литовській Республіці. Дозвіл видає та скасовує Біржа праці Литви при Міністерстві соціальної охорони та праці Литовської Республіки. Робота чи зайняття іншою діяльністю іноземної особи в Литовській республіці вважається незаконним якщо особа працює без дозволу на роботу чи трудового договору та дозволу на тимчасове проживання або візи , на випадок якщо вони необхідні.

Листом Департаменту консульської служби МЗС від 25.10.2011р. зазначено , що відповідно до встановленого в литовській Республіці порядку , підприємство яке прагне отримати дозвіл на працевлаштування для громадянина іншої країни , має зареєструвати вільне робоче місце в територіальному підрозділі Біржі праці , яка протягом двох місяців або заповняє вакансію з числа литовських громадян , або надає відповідний дозвіл.

Тобто ОСОБА_5, переміщуючи транспортний засіб через зелений коридор, відповідно до ч.2 ст. 366 МК України, надавши митному органу при в'їзді на митну територію України трудовий договір без відповідного дозволу на працевлаштування в Литовській республіці, ввіз транспортний засіб на пільгових умовах без митного оформлення та без сплати митних платежів.

Заслухавши пояснення представника Харківської обласної митниці, який просив задовольнити апеляцію в повному обсязі; прокурора, який підтримав апелянта; представника особи яка притягнута до адміністративної відповідальності, який заперечував проти задоволення апеляції та вважає постанову судді Київського районного суду м. Харкова законною, дослідивши матеріали справи, вважаю , що апеляція задоволенню не підлягає з наступних підстав.

Відповідно до ч.1 ст. 483 МК України складом порушення митних правил є переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників) та інших засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів, або шляхом надання одним товарам вигляду інших, або з поданням митному органу як підстави для переміщення товарів підроблених документів чи документів , одержаних незаконним шляхом , або таких, що містять неправдиві відомості.

Згідно п.57 ст. 4 МК України товаром є будь-які рухомі речі, у тому числі ті, на які законом поширено режим нерухомої речі (крім транспортних засобів комерційного призначення), валютні цінності, культурні цінності, а також електроенергія, що переміщується лініями електропередачі.

Згідно п.59 ст. 4 МК України транспортні засоби комерційного призначення - будь-яке судно (у тому числі самохідні та несамохідні ліхтери та баржі, а також судна на підводних крилах), судно на повітряній подушці, повітряне судно, автотранспортний засіб (моторні транспортні засоби, причепи, напівпричепи) чи рухомий склад залізниці, що використовуються в міжнародних перевезеннях для платного транспортування осіб або для платного чи безоплатного промислового чи комерційного транспортування товарів разом з їхніми звичайними запасними частинами, приладдям та устаткуванням, а також мастилами та паливом, що містяться в їхніх звичайних баках упродовж їхнього транспортування разом із транспортними засобами комерційного призначення.

Згідно п.60 ст. 4 МК України транспортні засоби особистого користування це наземні транспортні засоби товарних позицій 8702, 8703, 8704 (загальною масою до 3,5 тонни), 8711 згідно з УКТ ЗЕД та причепи до них товарної позиції 8716 згідно з УКТ ЗЕД, плавучі засоби та повітряні судна, що зареєстровані на території відповідної країни, перебувають у власності або тимчасовому користуванні відповідного громадянина та ввозяться або вивозяться цим громадянином у кількості не більше однієї одиниці на кожну товарну позицію виключно для особистого користування, а не для промислового або комерційного транспортування товарів чи пасажирів за плату або безоплатно.

Відповідно до матеріалів справи та реєстраційних документів автомобіль «Audi A4», р.н. НОМЕР_1 належить компанії «IVOLINK» розташованій в м. Вільнюс (а.с.19-21).

Згідно з подорожнім листом та трудовою угодою між компанією «IVOLINK» та ОСОБА_5, автомобіль передано ОСОБА_5, для технічного обслуговування автомобіля, транспортування співробітників компанії та вантажів на території України (а.с. 17-18).

Враховуючи зазначені вище положення МК України та підтверджене відповідними документами призначення ввезеного ОСОБА_5 автомобіля , апеляційний суд приходить до висновку , що автомобіль «Audi A4», р.н. НОМЕР_1, який належить компанії «IVOLINK» є транспортним засобом комерційного призначення і тому не може бути предметом порушення митних правил, передбаченим диспозицією ч.1 ст. 483 МК України.

Окрім того, згідно з ст.1 МК України, законодавство України з питань державної митної справи складається з Конституції України, цього Кодексу, інших законів України, що регулюють питання, зазначені у статті 7 цього Кодексу, з міжнародних договорів України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, а також з нормативно-правових актів, виданих на основі та на виконання цього Кодексу та інших законодавчих актів. Відносини, пов'язані із справлянням митних платежів, регулюються цим Кодексом, Податковим кодексом України та іншими законами України з питань оподаткування. Якщо міжнародним договором України, згода на обов'язковість якого надана Верховною Радою України, встановлено інші правила, ніж ті, що передбачені цим Кодексом та іншими законами України, застосовуються правила міжнародного договору України.

Відповідно до ч.1 ст. 3 МК України, при здійсненні митного контролю та митного оформлення товарів, транспортних засобів комерційного призначення, що переміщуються через митний кордон України, застосовуються виключно норми законів України та інших нормативно-правових актів з питань державної митної справи, чинні на день прийняття митної декларації митним органом України.

Тому висновки співробітників митної служби України щодо невідповідності внутрішньому законодавству Литовської Республіки трудової угоди між компанією «IVOLINK» та громадянином ОСОБА_5, навіть з урахуванням роз'яснення законодавства Литовської Республіки наданим Департаментом консульської служби МЗС України, не відповідають зазначеним вимогам МК України і виходять за межі компетенції митної служби.

Враховуючи наведене апеляційний суд вважає скаргу представника митної служби необґрунтованою в не находить підстав для її задоволення.

Керуючись п.1 ст.247, ст.294 КУпАП, 529 МК України -

ПОСТАНОВИВ:

Апеляційну скаргу представника Харківської обласної митниці Крутенко К.О. залишити без задоволення , а постанову Київського районного суду м. Харкова від 18 грудня 2013р. про закриття провадження по справі про порушення митних правил відносно ОСОБА_5 за ч.1 ст. 483 МК України залишити без змін.

Постанова є остаточною й оскарженню не підлягає.

Суддя апеляційного суду

Харківської області І.Б. Савченко

Последний раз редактировалось SuherB; 12.02.2013 в 11:03.
Старый 12.02.2013, 11:13   #341
Vale_RUA

Vale_RUA

Машина: Славута 2000г.
Длина: 176500мкм
Диаметр: 47мм

Ниасилил.
Кто-нибудь, напишите краткий пересказ.
Vale_RUA вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.02.2013, 11:19   #342
SuherB
Гость

Цитата:
Сообщение от Vale_RUA Посмотреть сообщение
Ниасилил.
Кто-нибудь, напишите краткий пересказ.
Литовца вернули)))
Цитата:
тому висновки співробітників митної служби України щодо невідповідності внутрішньому законодавству Литовської Республіки трудової угоди між компанією «IVOLINK» та громадянином ОСОБА_5, навіть з урахуванням роз'яснення законодавства Литовської Республіки наданим Департаментом консульської служби МЗС України, не відповідають зазначеним вимогам МК України і виходять за межі компетенції митної служби.

Враховуючи наведене апеляційний суд вважає скаргу представника митної служби необґрунтованою в не находить підстав для її задоволення.
Парень очень расстроин был что БМВ не купит Литовского.
Братиш, ВСЕ в твоих руках!
Старый 12.02.2013, 11:23   #343
UzzzVer

UzzzVer

Длина: 52440мкм

И найух тут эта простыня???
Старый 12.02.2013, 11:28   #344
SuherB
Гость

Цитата:
Сообщение от UzzzVer Посмотреть сообщение
И найух тут эта простыня???
Харьковская ветка,
вопрос с литовцем стоял ребром.
Ты же не поверил-бы мне ни в жизнь... что суд выигран!!!
Для меня это огромная радость.
Старый 12.02.2013, 11:30   #345
Vale_RUA

Vale_RUA

Цитата:
Парень очень расстроин был что БМВ не купит Литовского.
Братиш, ВСЕ в твоих руках!
Спасибо, братюня!

Старый 12.02.2013, 11:31   #346
Vale_RUA

Vale_RUA

ЗЫ Судью подмазывали?
Старый 12.02.2013, 11:40   #347
SuherB
Гость

Цитата:
Сообщение от Vale_RUA Посмотреть сообщение
ЗЫ Судью подмазывали?
видать нет... раз 2 суда проиграла таможня...
А если это вопрос ко мне, то меня там не было. СПРОСИ У ДК лучше, там точно знают
Старый 12.02.2013, 11:45   #348
UzzzVer

UzzzVer

Длина: 52440мкм

Цитата:
Харьковская ветка,вопрос с литовцем стоял ребром.Ты же не поверил-бы мне ни в жизнь... что суд выигран!!!Для меня это огромная радость.
И с какого перепугу это должно быть интересно нам всем???
Старый 12.02.2013, 11:55   #349
SuherB
Гость

Цитата:
Сообщение от UzzzVer Посмотреть сообщение
И с какого перепугу это должно быть интересно нам всем???
Да просвещайтесь просто, без перепугу и... нах*й оно мне в жизни пригодится...!!!
Злые Вы здесь какие то. Ветка ДК? Вот я и пишу о ДК
А еще мы в Субботу вместе со СТОПХАМ-ом будем трудиться.
Как Вы на такие заявления реагируете? Пеной у рта, или всёже приятно что есть люди разных профилей.
Старый 12.02.2013, 11:59   #350
Vale_RUA

Vale_RUA

Цитата:
Да просвещайтесь просто, без перепугу и... нах*й оно мне в жизни пригодится...!!!
Злые Вы здесь какие то. Ветка ДК? Вот я и пишу о ДК
А еще мы в Субботу вместе со СТОПХАМ-ом будем трудиться.
Как Вы на такие заявления реагируете? Пеной у рта, или всёже приятно что есть люди разных профилей.
Мля, надо будет в субботу правильно парковаться.
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра