ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Бортовой журнал

Бортовой журнал Бортовой журнал

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 14.01.2011, 11:53   #51
Даня

Даня

Длина: 1990мкм
Диаметр: 35мм

Резонатор как-то низковато у тебя висит,или мне показалось?
А ГТЦ Нива не такой,как 2101?
Старый 14.01.2011, 13:14   #52
L@RT
Гость

може і низькувато,но дивився на нього з низу то ніде не царапаний-значить ще ніщо до нього не діставало))але якщо щось то там 5хв його переробити))
ГТЦ від шевроле ниви мав на увазі,воно зразу тільки з 2 виходами перід-зад+в нього повинен бути більший внутрішній обєм,все таки які гальма в ниви)))ну нарахунок від копійки,навіть незнаю,щось я сумніваюсь що це толковий варіант!
Старый 14.01.2011, 18:09   #53
Даня

Даня

Длина: 1990мкм
Диаметр: 35мм

Если с Шнивы,то понятно.Я потому и спросил.Мне казалось что 21213 и 2101 ГТЦ одинаковые,а 2101 и Таврия тоже))
Старый 17.01.2011, 01:28   #54
L@RT
Гость

сьогодні як виявилось получився дуже "цікавий"день а саме :
оскільки за цей тиждень сьогодні була сама нормальна погодка(без опадів)було вирішено катнутись на ракеті)їхавши з братом згадалась нам давніша розмова про одну цікаву дорогу біля лісосміги)))вот і вирішили туди зїздити і подивитись що там і як....
проїхались по знайомим дорожкам в полі-результат весною взяти паро лопат-кататись можна буде,но тут як кажуть "папутал бєс"))) і захотілось проїхатись ближче до дерев їхали доти поки не оп і ми мордою сидимо в болоті)))хоча чого тільки передом в принципі майже всім пузом)))так що прощавайте мої новенькі болотники з днища((((
тут пропускаєм .....(через нецензурність))))) мої думки які в мене крутились в голові протягом 1год.поки її витягували ....
повезло що домкрат то з волги!!! в мене,підносили машину,підкидали каміння,результат 2-3метра назад бо в перед смислу вже не було їхати!газували-газували результат був практично незмінний((( почав видзвонювати до друзів щоб висилали підмогу якусь повно привідну,но тут як грім серед ясного неба направлявся на нас Крузер)))яке моє було приємне здивування коли за кермом я побачив досить таки симпатичну дівчину з подругою))) випрошувати про допомогу не довелось !!! сказанула чіпляйся що я і зробив на радості за лічені секунди!!! звичайно що за першим разом трос рванув,щиро подякувавши дівчинці направились ми додому((((
завтра зранку берем відерко і радісно визволяєм від бруду мій таврольот)))
Изображения
Тип файла: jpg IMG_9660.jpg (37.4 Кб, 94 просмотров)
Тип файла: jpg IMG_9662.jpg (44.3 Кб, 88 просмотров)
Тип файла: jpg IMG_9663.jpg (39.6 Кб, 109 просмотров)
Тип файла: jpg IMG_9665.jpg (43.0 Кб, 90 просмотров)
Старый 17.01.2011, 04:45   #55
Varggoth

Varggoth

Длина: 1030мкм
Диаметр: 0мм

надіюсь десь пересічемся на змаганнях, ми в 2010 проїхали, поки що нулями 3 гірські гонки, а в 2011 на заході має бути етап ЧУ на Шурдині, етап кубку в Франківській області і 3-4 етапи "гір", на рахунок мотора то лишай 1,4, навчишся їздити, та і в У-9 легше на подіум заїхати, а вже з часом можна і 1,6 поставити, а машинка мего успіху тобі в цій нелегкій справі, правда маю паро питань

Последний раз редактировалось Varggoth; 17.01.2011 в 04:48.
Varggoth вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.01.2011, 09:48   #56
Aprox

Aprox ?

Машина: класний тошнот
Длина: 192830мкм
Диаметр: 42мм

можно регаться в 4х4 клубе
Старый 17.01.2011, 12:29   #57
L@RT
Гость

та 1,6 це в планах))думаю аж на наступний рік!але якщо глянути на деякі етапів то У-9 все рівно кидають до У-10 через ненаповнювальність класу(((сама перша задумка це зробити щось з ходовою поцікавіше!
3 гірських-це які саме ви їхали???давай скидай фотку щоб я знав до кого чіплятися в Сервісі)))))
чекаю запитання...?
Старый 17.01.2011, 12:33   #58
L@RT
Гость

Цитата:
Сообщение от Aprox Посмотреть сообщение
можно регаться в 4х4 клубе
та для них то напевно дєтскій лєпєт)))якась там калюжка)))))
дай Боже щоб це був останій раз коли я так влип на тавроні!!))))зараз то мені смішнувато а вчора вже смеркає, я з братом всі в болоті машину не зрушити-жесть)))
Старый 17.01.2011, 19:59   #59
Varggoth

Varggoth

чого цього року У-9 получився, їхали 3 гори - франківську чернівецьку і ужгородську

і ще фотки тут http://forum.rally.in.ua/viewtopic.p...&sd=a&start=50
Старый 18.01.2011, 12:14   #60
L@RT
Гость

оце сила!!!мотор,коробка?охолод ення?
афігєть машина!!!!!
часом Славіка Терновського не знаєш? бо щось мені він про схожий такий агрегат як в тебе розказував!
Старый 18.01.2011, 17:17   #61
Varggoth

Varggoth

зараз трохи всьо перебудовується і поміняється, Славіка Терновського вроді не знаю
Старый 24.01.2011, 00:55   #62
L@RT
Гость

і так часу писати щось не було,але машину крутив тому є що написати)))
так,перше це балка-дісталась вона мені з кросової машини,все чудово якби не той факт що розтяжки балки були приварені з врахуваням того що на тамтій таврії бак був на 10-15 літрів,тобто набагато меншим.тому поставивши її на свою думав що все гуд поки не проїхався по горбатій дорозі(((розтяжки досить таки сильно хірачать по захисті баку,без захисту щось неохота їздити,тому поставив назад просто усилену балку від тавро пікапа.тепер пох на ями))))
друге гальма-тобто здг ну ніяк не вийшло відрегулювати їх,2 рази чуть немав через гальма пригоди)))тому кинув назад барабани.машинка тепер хоч гальмує.але про здг не забуваю требе придумати якийсь інший варіант!!!
Старый 26.01.2011, 02:40   #63
Varggoth

Varggoth

зад переторможує чи не тормозить, в будь якому випадку тобі тре гідроручнік і кран
Старый 26.01.2011, 03:20   #64
blgorka

Машина: Subaru Impreza GT Turbo
Длина: 15570мкм
Диаметр: 30мм
Отправить сообщение для blgorka с помощью ICQ

Блин, я шо-то не доганяю... шо за изобретения велосипеда, когда он уже давно изобретен... Это строительство таврии на которой уже N-ое количетсво лет гоняют или космического корабля, который никто никогда не видел?
1. Балка. На балку ставтся тяги, рулевые, от места крепления стойки до середины балки. На салентах или на ШСах - кому как угодно. И работает это уже давно, долго и безотказно. Могу сфоткать. Если балка будет жесткой - лопнет нафиг - проверено. Должна грунться. От пикапа хорошо, крепка, весит больше - плохо. Вариант с тягами на салентах или на ШСах и обычная балка - лучшее что можно придумать. 8ая балка запрещена, думали делать симбиоз таврийской и 8ой.
2. ЗДТ. Ну это ж вообще для стритракеров, понтов типа у меня ЗДТ. 8ой барабан тормозит на таврии больше чем надо, уже надо делать ограничитель. Накуя дисковые, какие плюсы, а геммора и надежности ппц сколько. А тем более пустая таврия. Да 8ых барабанов - хватает в 2 раза больше чем надо...
3. Ограничитель назад. В чем проблема? Стоит 100 баксов. Возле ручника ставится и крутится под каждую гонку, в зависимости от покрытия и других условий. И тут хот ЗДТ, хоть барабаны...

Последний раз редактировалось blgorka; 26.01.2011 в 03:24.
blgorka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.01.2011, 14:42   #65
Varggoth

Varggoth

Цитата:
Сообщение от blgorka Посмотреть сообщение
2. ЗДТ. Ну это ж вообще для стритракеров, понтов типа у меня ЗДТ. 8ой барабан тормозит на таврии больше чем надо, уже надо делать ограничитель. Накуя дисковые, какие плюсы, а геммора и надежности ппц сколько. А тем более пустая таврия. Да 8ых барабанов - хватает в 2 раза больше чем надо...
ага попробуй шурдин проехать 4 раза посмотрим на преимущество барабанов над дисками даже на легкой машыне, что ти з перегревом делать будеш, машини с такой компоновкой к концу спецучастка фактически без тормозов едут, не говоря уже про гидроручник
Старый 26.01.2011, 14:52   #66
blgorka

а шо такое шурдин? не знаю
знаю: на Ялте ездят и 8ки с барабанами и даже таврии на тавроходовке. И там бюджеты такие что если бы была необходимость - ставили дисковые. Какой перегрев барабанов? )) Ты потрогай после торможений передний диск и задний барабан. Тебе не кажется что при торможении наперед идет чуть-чуть, совсем чуть-чуть больше силы чем назад. Зад нигреется нифига по сравнению с передом

Последний раз редактировалось blgorka; 26.01.2011 в 14:55.
blgorka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.01.2011, 18:56   #67
L@RT
Гость

Шурдин це СД на ралі в Чернівцях,рахується одним з самих серйозних ралійних СД в Україні.бюджети)))наведи приклад 5 команд з класу У-9,У-10 з серйозними грошима???)))щось не вловлюю хід твоїх думок???
хочеш показати що розумніший за всіх??
1.балка та що стояла була практично сепер варіант,якби не 2 але,1-вона була без перехідників,а зразу приварені так сказати кінці від балки з 08,і вони були приварені з зміщеням назад!!тобто колесо пішло в зад і терло,зараз стоїть по центрі!!! 2-це несумісність її з захистом в тому виконані що зараз! почались пошуки матеріалу на правильніший захист!!!
2.от перший раз почув що ЗДГ це панти)))для стрітракірів!!!!!які проблеми ти маєш на увазі крім їх регулюваня?гальм багато не буває!!!!!
3.ти хоть читав що я писав в мене виникла проблема з регулятором???
регулятор працює справно,просто його перекритя не хватає щоб зад получав ту кількісь рідини яка потрібна!!!
якщо не помиляюсь ти кросовик?

Последний раз редактировалось L@RT; 26.01.2011 в 19:07.
Старый 26.01.2011, 19:00   #68
L@RT
Гость

Цитата:
Сообщение от Varggoth Посмотреть сообщение
зад переторможує чи не тормозить, в будь якому випадку тобі тре гідроручнік і кран
гідроручник є,регулятор тоже!
все гальмує,при екстреному зад перший намертво за ним перід!
при плавному х... гальмує!
Старый 26.01.2011, 19:13   #69
blgorka

Забудьте, я был не трезв...
Старый 26.01.2011, 19:15   #70
Varggoth

Varggoth

в тебе який регулятор?
Старый 26.01.2011, 19:18   #71
L@RT
Гость

Цитата:
Сообщение от blgorka Посмотреть сообщение
Забудьте, я был не трезв...
всьо гуд!!)))
Старый 26.01.2011, 19:19   #72
L@RT
Гость

з соболя!))тобто саморобний,поки що!
Старый 26.01.2011, 23:57   #73
Varggoth

Varggoth

я так розумію що треба нормальний без компромісів
Старый 27.01.2011, 00:57   #74
L@RT
Гость

треба-треба,але з барабанами це вже не дуже критично)))
чого ти бортовик не створиш?
Старый 27.01.2011, 10:56   #75
Varggoth

Varggoth

та хз, може і створю
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск