![]() |
|
Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#51 |
Машина: "Lanos", 1.5л, 2005 г.в.
Длина: 172910мкм
Диаметр: 46мм
|
![]()
Оформил, как предлагали. Сходил сегодня в суд - не приняли. Сказали типа оформлено неправильно, обращайся к юристу, чтоб оформил. Оная эта услуга стоит 150 грн. Штраф стоит на 100 больше. Нервы (потолкался где-то час в очереди с "детьми войны" и агитацией за юлю) еще дороже. Ну нах!
![]() |
#52 |
![]()
А мне сегодня тоже сказали - неправильно оформили, правда говорят - подьезжай завтра-послезавтра с правильным вариантом, если что мы подскажем что да как. Скажем так - все эти поездки и звонки им стоят мне денег. Конечно проще заплатить и не парится, но это тупо. Тебя гаи разводят, а ты согласен с этим.
![]() |
![]() |
#53 |
Машина: ЗАЗ-Daewoo
Длина: 27460мкм
Диаметр: 32мм
|
![]()
Кук, Сонтехник, boba, 1973cc11, где же вы? дальше то что Rambo делать?
выскажите пожалуйста свое мнение. Как сберечь деньги время и здоровье? как штраф из базы убрать чтоб потом с ТО проблем не было? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]()
должны были указать что неправильно. И вообще как это не приняли вообще? если даже не захотели принять значит указание есть - не брать. Они обязаны принять, вопрос в том что они потом пишут - позов без руху, есть 5 дней на устранение ошибок. А поточнее можете написать что сказали.
Не хотите морочиться платите - гайцу премия будет за выполение плана, стране - бюджет пополнится - а вы сбережете нервы и здоровье ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Машина: Tavria Nova
Длина: 1760мкм
Диаметр: 35мм
|
![]()
Вот по такому позову у меня есть решение суда в мою пользу:
Обухівський районний суд Київської області 08700, м. Обухів, вул. Київська 20 ПОЗИВАЧ: Я ВІДПОВІДАЧ: посадова особа ДАІ – старшина міліції Шаригін Леонід Вікторович, інспектор дорожньо-патрульної служби Кагарлицького взводу ДПС при УДАІ ГУМВС України в Київській області, нагрудний знак ДАІ – КМ 0143 09200, Київська область, м. Кагарлик, вул. Комсомольська 13, тел. (04473)5-40-93, 5-23-51 АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ про визнання протиправною та скасування постановив справі про адміністративне правопорушення № ****** від *******2011 р. На 34-му км а/д Київ – Обухів я був зупинений інспектором ДПС Шаригіним Леонідом Вікторовичем. Після зупинки я попросив інспектора пояснити причину зупинення. Зі слів працівника ДАІ я перевищив встановлену швидкість, інспектор показав зафіксоване на приладі "Беркут" № 0801080 число 92. Як інспектор встановив, що показання приладу відповідають моїй швидкості руху – невідомо, оскільки в той же час по автодорозі в межах 300-400 м. в обидва боки рухалося ще багато автомобілів (близько 10). На мої аргументи, що показання приладу «Беркут» не відповідають моїй швидкості руху, інспектор ДПС Шаригін Леонід Вікторович не зреагував і склав протокол про адміністративне правопорушення серії АІ1 № ****** за порушення мною вимог знаку 3.29 (обмеження максимальної швидкості 50 км/год). В протоколі в графі пояснень я написав про свою незгоду з обвинуваченням. Після складання протоколу інспектор ДПС Шаригін Л.В. виніс постанову в справі про адміністративне правопорушення № АІ ****** від 11.01.2011 р., згідно якої на мене було накладене адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 260 грн. Вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП є незаконним, необґрунтованим, недоведенним з наступних причин: 1. Правопорушення я не скоював, оскільки їхав із дотриманням швидкісного режиму в зоні дії знаку 3.29 (обмеження максимальної швидкості 50 км/год), передбаченого Правилами дорожнього руху України. Дотримуючись швидкості 50 км/год я керувався вимірювальним приладом свого ТЗ. Усі прилади мого автомобіля «Деу Нексія», д/н *****, є технічно справними, про що свідчить талон техогляду від 01.09.2010 р. серія АВА № ******. 2. У протоколі про адміністративне правопорушення та постанові відсутні докази належності виміряної швидкості саме моєму автомобілю. Фактично мені інспектором ДПС Шаригіним Л.В., було продемонстровано тільки покази приладу «Беркут» – 92 км/год. Але в момент, близький до зупинки мене інспектором ДПС, попереду мого автомобіля на відстані приблизно 50-70 м. рухався автомобіль «Тойота Прадо» чорного кольору, назустріч мені в напрямку м. Обухів рухалося кілька автомобілів, позаду мене на відстані приблизно 100 м. також їхало кілька автомобілів. Поки інспектор ДПС перейшов автодорогу і підійшов до мого автомобіля (а зупиняючи мене рухом жезлу інспектор знаходився на центральній смузі автодороги) пройшло близько 1 хв., за цей час повз мене в попутньому і протилежному напрямках дороги проїхало ще декілька автомобілів. Тобто встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля, неможливо, а за таких умов є підстави вважати, що насправді виміряно швидкість іншого автомобіля, який рухався у кількох десятках метрах від мого автомобіля. Всі описані вище обставини були вказані інспектору Шаригіну Л.В. та викладені в скороченому вигляді в поясненнях до протоколу АІ1 № ******. 3. Прилад «Беркут», яким проводився нагляд за дорожнім рухом з метою фіксації порушень ПДР, не є автоматичним засобом фото- чи відеофіксації, оскільки він не демонструє автомобіль, водій якого порушив ПДР, його державний номерний знак, знаходиться у інспектора ДПС і керується ним безпосередньо. Стаття 251 КУпАП передбачає, що доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку встановлюється наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху. Виходячи з цього показання приладу «Беркут», що не працював з відеофіксатором, взагалі не можна вважати доказом у справі про адміністративне правопорушення. 4. Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення інспектор ДПС Шаригін Л. В. не роз’яснив мені мої права та обов’язки передбачені ст. 63 Конституції України і ст. 268 КУпАП, чим грубо порушив мої права як громадянина. Враховуючі вищевикладене вважаю, що постанова № АІ 326790 в справі про адміністративне правопорушення від 11 січня 2011 року винесена з порушеннями чинного законодавства, є необґрунтованою, протиправною, незаконною та підлягає скасуванню. Згідно ч.2 ст. 71 КАСУ в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов’язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача. Відповідно до ч. 5 ст. 288 КУпАП, особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита. На підставі викладеного, керуючись статтями 247, 251, 287, 288, 289 Кодексу України про адміністративні правопорушення та статтями 2,6-11,18,19,71 Кодексу адміністративного судочинства України – ПРОШУ СУД: 1. Закрити провадження по адміністративній справі відповідно до п. 1 ст. 247 КУпАП в зв’язку з відсутністю в моїх діях складу адміністративного правопорушення. 2. Скасувати постанову в справі про адміністративне правопорушення № АІ 326790 від 11.01.2011 р. винесену інспектором ДПС, старшиною міліції Шаригіним Л.В. Додатки: 1. Копія паспорта позивача. 2. Копія протоколу серія АІ1 № 166816 про адміністративне правопорушення від 11.01.2011 р. 3. Копія постанови серія АI № 326790 про адміністративне правопорушення від 11.01.2011 р. 4. Копія позовної заяви з додатками для відповідача. Дата ______ ________________Подпись
Хорошо обездвиженый пациент в анестезии не нуждается Последний раз редактировалось Medik; 10.02.2011 в 09:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Цитата:
P.S. http://roadcontrol.org.ua/forum/index.php - примеры заявлений можно посмотреть и там |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Машина: Тавр 1140 1.3i und corolla
Длина: 15800мкм
Диаметр: 36мм
|
![]() Цитата:
![]() А вааще-та алгоритм действий изложил в посте нумер 9. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Машина: славутко 1.2
Длина: 950мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() Цитата:
выскажите пожалуйста свое мнение. Как сберечь деньги время и здоровье? как штраф из базы убрать чтоб потом с ТО проблем не было? Вот так господа Тавроводы- и новых шаровых не будет и гайцы целы (еще и издеваются) ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Машина: ЗАЗ-Daewoo
Длина: 27460мкм
Диаметр: 32мм
|
![]()
wsad даже не думал, человека за 250 грн отправили прошибать лбом стену, а я вначале всего лишь пытался ему помочь (за что был запсучен и обхулен
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||||
инфа 100%
Длина: 138890мкм
Диаметр: 39мм
|
![]()
ухаха утэта ржака Последний раз редактировалось Андрей Олегович; 16.02.2011 в 17:44. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Машина: славутко 1.2
Длина: 950мкм
|
![]()
Ув. старожилы и модераторы.
Извините, комп это не моя работа и даже не увлечение,очень плох разбираюсь в кнопочках, смайликах и что там еще есть. Просто не знаю как вставить две цитаты. Красный цвет в выборе случаен и впредь применяться не будет!
![]() |
#62 |
Забанен
Машина: Гаврюха люкс 94г., Сеня, скунс и пять лисапетов, возык и тачка Кравчучка :)
Длина: 127230мкм
|
![]()
Уже неделю у нас на перекрестках стоят ГАИцы.
На чем ловят - сам ГАИец признался: останавливают машину и если ты стал не по правилам - штраф. Во до чего доперли. Про причину остановки плетут что угодно. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Машина: Славута 2004 г стандарт 1,2 л, карб
Длина: 1740мкм
Диаметр: 30мм
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Машина: Славута 2004 г стандарт 1,2 л, карб
Длина: 1740мкм
Диаметр: 30мм
|
![]() Цитата:
И повторюсь пока дело в суде штраф не удваивается, все сроки смещаются на время рассмотрения иска вынесения постановы. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Забанен
Машина: Гаврюха люкс 94г., Сеня, скунс и пять лисапетов, возык и тачка Кравчучка :)
Длина: 127230мкм
|
![]()
Алкотестер
http://www.youtube.com/watch?v=QUwtR...der&playnext=1 Общение с ГАИцами http://www.youtube.com/watch?v=kkba6...der&playnext=3 http://www.youtube.com/watch?v=OUTIU...der&playnext=4 Можно посмотреть еще ролики автора, и есть еще "ликбез" вот здесь:http://vzjatkamnet.at.ua/forum |
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|