![]() |
|
Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
![]()
тоєсть за один приход не рішиться вопрос? а то мені, как-бе, далекувато їздити туда пару раз...
а куда, в який кабінет ломитись ? ілі там "девочкам на ресепшині" розказати сітуйовину і направлять? а і ще. треба виписатись заодно в паспортному, куда спочатку йти ? воєнком чи паспортний ?
![]() |
![]() |
#2 | |
Машина: Запорожець 3 шт. Форд, Сеат.
Длина: 12430мкм
Диаметр: 29мм
|
![]() Цитата:
Якщо є поважні причини, що не отримав ще військового квитка, можливо, якщо черг немає (сумнівно) і за день видадуть. Якщо з просто "косонув" кілька місяців (як більшість), вас направлять до коменданта. У коменданта прийомні дні є і часи. Можуть записом на прийом лякати. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Цитата:
понятно. вобщем включати лоха і шланга ? а виписатись в паспортному щоб приписатись десь в другому місці без воєнкомата, я так понімаю, невозможно ? просто якщо там такий кучерявий квест, то є в мене таке предположеніє, що я заб'ю на всю цю канітель...
![]() |
![]() |
#4 |
Машина: Chrysler Stratus LE
Длина: 3000мкм
Диаметр: 37мм
|
![]()
А не простіше зателефонувати у Солом'янський військомат та отримати усю належну інформацію
![]() Мої документи там взагалі десь посіяли, намагаються мене запросити до себе, я їм відповідаю, що в мене вже давно вік не призивний та дітей двоє, тому хай їм щастить у пошуках моїх паперів ![]()
![]() |
#5 |
![]()
мммм. телефончик.
позвоню. але сомневаюсь що вони щось скажуть толком кромє як "приходьте і на місці розберетесь"
![]() |