![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Длина: 125770мкм
Диаметр: 47мм
|
Реально поставили на днях. Сьогодні зранку перший раз побачив і рішив обрулити через площу коло "ліноліума" (через вуличку чуть правіше) чисто "на всякий випадок". Але як на мене знак там явно доцільний
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Очень давно не заходил
|
Раніше, можливо він і був доцідбний, коли там всі їхали скопом і був постійний безлад, а зараз коли поставили світлофори, навпаки всі стоять і є можливітсь нормально повернути ліворуч чи праворуч. Його постаивли швидше за все, бо хочуть зробити ті вулички односторонніми - не так давно кірпіч поставили на Зерновій з боку Чорновола, односторонньою стала і Куліша.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Гость
|
(вуличка Лазнева)той знак там появився десь перед, або після нового року буваю там часто, тому знаю що десь у той час він там появився .
Сьогодні попав на 255 грн. по вулиці В.Великого як їхати із сторони нового цуму зробив поворот ліворуч на вул.Симоненка ,це останій поворот перед кільцем а там гайци ,говорять що знак стоїть прямо повороту тут нема пішов подивився дісно так стрілка прямо ,незнаю скільки їжджу ніколи незауважував завжди можна було повертати напевно недавно поставили знак, або я помиляюсь може хтось проїжав і бачив його? |
|
|
|
#4 | |
|
Очень давно не заходил
|
Цитата:
|
|
|
|