ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Ремонт и обслуживание > Двигатель

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 11.03.2011, 20:59   #1
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 39мм

Цитата:
Сообщение от Ssphinxx Посмотреть сообщение
И при чем здеся пусковые зазоры??? Особенно воздушной?
При тому, що у людини при пуску явно збіднена суміш, яку доводиться збагачувати вприском палива через насос-прискорювач. При повністю витягнутому підсосі повітряна заслонка може відкриватись більше, чим потрібно і суміш буде збіднена. Я правильно розумію - двигун працює 20-30 с, глохне, а потім його заводять і 5 хв. дрюкають педаль газу для того, щоб він працював? Ви думаєте, що за 20 с роботи щось десь обмерзає? Це якби він глох пісзя 5 хв. роботи, тоді можна було б думать про обмерзання. А так я б перш за все відрегулював пускове.
Michurin вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.03.2011, 21:35   #2
Ssphinxx

Ssphinxx ?

Длина: 19050мкм
Диаметр: 30мм

Цитата:
Сообщение от Michurin Посмотреть сообщение
При тому, що у людини при пуску явно збіднена суміш, яку доводиться збагачувати вприском палива через насос-прискорювач. При повністю витягнутому підсосі повітряна заслонка може відкриватись більше, чим потрібно і суміш буде збіднена. Я правильно розумію - двигун працює 20-30 с, глохне, а потім його заводять і 5 хв. дрюкають педаль газу для того, щоб він працював? Ви думаєте, що за 20 с роботи щось десь обмерзає? Це якби він глох пісзя 5 хв. роботи, тоді можна було б думать про обмерзання. А так я б перш за все відрегулював пускове.
Какая бедная если 20-30 сек работает?? При минус 10 подсос уже можно убирать на треть. При чем здесь зазор воздушной?
И если двиг работает устойчиво, обороты нужные и топится подсос, то при чем зазор дроссельной?

Сколько времени надо, чтобы обмерзнуть? Вы не пробовали при минус 10 макнуть руку в бенз и на ветер выставить?
Ssphinxx вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.03.2011, 22:28   #3
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 39мм

Цитата:
Сообщение от Ssphinxx Посмотреть сообщение
Какая бедная если 20-30 сек работает?? При минус 10 подсос уже можно убирать на треть. При чем здесь зазор воздушной?
И если двиг работает устойчиво, обороты нужные и топится подсос, то при чем зазор дроссельной?

Сколько времени надо, чтобы обмерзнуть? Вы не пробовали при минус 10 макнуть руку в бенз и на ветер выставить?
Ну, по перше, я не претендую на абсолютну правильність своїх припущень, бо не бачу машини, як, до речі, і Ви. Розсудить господар, коли знайде причину. Рекомендую, виходячи з власного досвіду ремонту і регулювання карбюраторів. У самого троїла при пуску, поки не відрегулював пускове - розрегулювалось в процесі експлуатації. А глохне через 20 - 30 с. як я зрозумів, по тій причині, що після пуску убирається підсос для зменшення обертів і суміш збіднюється. То де ж тоді "двиг работает устойчиво"? При правильно відрегульованому підсосі у мене, наприклад, стійко працює і при -15 навіть відразу після пуску при обертах 1500 і більше, хоча у мене відключений підігрів дросельної заслонки карбюратора. Правильні ж зазори важливі не лише при повністю витягнутому підсосі, бо вони визначають взаємне положення заслонок у будь-якому положенні підсоса, крім повністю втопленого і впливають на стійкість роботи. Ну а про обмерзання - охолодження при випаровуванні не завжди супроводжується обмерзанням.

Последний раз редактировалось Michurin; 11.03.2011 в 22:50.
Michurin вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Метки
Проблемы с морозом, что делать?