ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Законодательство и страхование

Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования.

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 04.10.2011, 23:27   #1
виталий каховка

виталий каховка

Машина: Hyundai Getz. пежо 107.
Длина: 17820мкм
Диаметр: 28мм

назачем тебе за 10000гр. поищи по разборкам удареный в жопу кузов с доками. за 2-3т. купиш, переварят ,покрасят, и в бой.
виталий каховка вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.10.2011, 23:39   #2
romi4007
Гость

Цитата:
Сообщение от виталий 1979 Посмотреть сообщение
назачем тебе за 10000гр. поищи по разборкам удареный в жопу кузов с доками. за 2-3т. купиш, переварят ,покрасят, и в бой.
Думаю це обійдеться дорожче, наж купити авто (бойок + робота (покраска, поварка)
Старый 04.10.2011, 23:44   #3
romi4007
Гость

Вопрос

Тобто оптимальний варіант такий:
Розбираю авто до кузова (на випадок програшу);
Беру розписку з двома свідками;
Подаю до суду;
Чекаю результат.

Питання: 2008 рік взяв за 5000 грн. не на ходу. Довів до ума. Зараз її вартість приблизно 1600 - 1800 дол. Яку суму вказувати в розписці?
Старый 05.10.2011, 08:12   #4
romi4007
Гость

Вопрос

Цитата:
Сообщение от КАРАБАС Посмотреть сообщение
Не думаю що варто розбирати, краще добре заховати, бо як заберуть кузов то можна його роками повертати, а в ДВС він зогниє, можеш сходити на екскурсію подивитись, документи теж в руки нікому не давати, можна дати копії завірені у нотаріуса. На дорозі без судового виконавця та власника теж не мають права забирати.
Свідків можна і більше, 2 підписанта +жменька присутніх.
Суд теж буде не за день, для забезпечення позову подати клопотання про заборону ДВС відчуження майна.
Спитають - скажеш стоїть у дворі, прийдуть - вибачте кума брат поіхав до внучатого племінника у гості, буде через.....
Суму вказуй приблизну ринкову вартість на той час, або і більшу.
Що значить подати клопотання про заборону ДВС відчуження майна? Куди подати? Пробачте, в юридичних питаннях я профан.
Тобто я можу їздити на ній, а при зупинці ДАІ і бажанні забрати її можу вимагати присутності судового виконавця і власника авто? А якщо це не пройде? Є вийнятки? Якою статтею це регламентується?
Ответ