![]() |
|
![]() |
#1 |
![]()
Гараж 6 на 4 ,яма большая,высота ворот 2.80 ,одно плохо-света нет,но рядом ребята красят,рихтуют.шпаклюют.Та ,что если что,то можно к ним обратится к ним.
![]() |
![]() |
#2 |
Машина: Славута-люкс 1.2карбюратор ГБО
Длина: 114650мкм
Диаметр: 31мм
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Гость
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Точно, бо ще не те що треба прикрутимо
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Розібрав, усе толком роздивився. На подушці знизу є болт, до якого кріпиться саме кріплення двигуна (там така продовгаста прорізь). От якраз ту прорізь порвало на куски. Батя приварив накладку з товстого металу. Получилось ще надійніше, ніж заводське.
Дякую всім за відповіді !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
Бачу тут зайшла мова про мангали. У мене є невеличкий складний мангал і заготовлені з літа дрова (черешня). Можу взяти завтра на таврозустріч, пожаримо якихось сердельок з пивом. Брати чи ні ? перезвоніть мені хтось, і скажіть свою думку. Бо дрова порізані ковбиньками, їх біля гаража ше треба порубати на меньші куски. Якщо буде дощ, то звичайно нічого пожарити невийде 0982523590
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Метки |
!намана чо!, !Утлав предевкагдила?, йа тут был, на хэр, inturist, пыщь-пыщь, свободная метка, сижу і флужУ, Сонтехнегофобы, хмельпиво, Хмельницкий, Хмельницкие наркоманы, уютненька гілочка |
|
|