ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Закрытая тема

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 06.11.2011, 12:26   #1
серыйволк

серыйволк

Машина: Таврия1102 была, уже нет,ГазельСПВ есть. И еще велик "Турист",велик"Formula" и лигерад.
Длина: 5720мкм
Диаметр: 28мм

Я от знакомого часто слышу, что вот католики, они неправильные, православные киевского патриархата плохие,а московского хорошие, и всякое в этом роде. А считаю, что между ними разницы практически нет, в целом. Хрестьянство, оно уродство и есть, каких названий ему не придумывай. Если посмотреть непредвзято, без "благоговения".

Яка страна, такi й героi.
серыйволк вне форума  
0 (0)
Старый 07.11.2011, 14:29   #2
vasylms

Длина: 1650мкм
Диаметр: 0мм

Цитата:
Сообщение от серыйволк Посмотреть сообщение
Я от знакомого часто слышу, что вот католики, они неправильные, православные киевского патриархата плохие,а московского хорошие, и всякое в этом роде. А считаю, что между ними разницы практически нет, в целом. Хрестьянство, оно уродство и есть, каких названий ему не придумывай. Если посмотреть непредвзято, без "благоговения".
В Вікіпедії написано
Цитата:
Христиа́нство (от греч. Χριστός — «пома́занник», «месси́я») — авраамическая мировая религия, основанная на жизни и учении Иисуса Христа, описанных в Новом Завете[1].
Тобто християни це люди, які керуються в житті тими принципами яких навчав Ісус Христос. Ісус нічого поганного не навчав.

Тому не варто всіх рівняти і вішати ярлики -"оно уродство".
Якщо людина не виконує того що навчав Ісус, то вона не може бути послідовником Ісуса. Навіть якщо і регулярно ходить до церкви, молиться, дає якісь пожертви та називає себе християнином.

Цитата:
Сообщение от Матвія 7:13-23;
13 Увіходьте тісними ворітьми, бо просторі ворота й широка дорога, що веде до погибелі, і нею багато-хто ходять.
14 Бо тісні ті ворота, і вузька та дорога, що веде до життя, і мало таких, що знаходять її!
15 Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки.
16 По їхніх плодах ви пізнаєте їх. Бо хіба ж виноград на тернині збирають, або фіґи із будяків?
17 Так ото родить добрі плоди кожне дерево добре, а дерево зле плоди родить лихі.
18 Не може родить добре дерево плоду лихого, ані дерево зле плодів добрих родити.
19 Усяке ж дерево, що доброго плоду не родить, зрубується та в огонь укидається.
20 Ото ж бо, по їхніх плодах ви пізнаєте їх!
21 Не кожен, хто каже до Мене: Господи, Господи! увійде в Царство Небесне, але той, хто виконує волю Мого Отця, що на небі.
22 Багато-хто скажуть Мені того дня: Господи, Господи, хіба ми не Ім'ям Твоїм пророкували, хіба не Ім'ям Твоїм демонів ми виганяли, або не Ім'ям Твоїм чуда великі творили?
23 І їм оголошу Я тоді: Я ніколи не знав вас... Відійдіть від Мене, хто чинить беззаконня!
vasylms вне форума  
1 (1)
Закрытая тема

Метки
благодать, аки ангелы, где старые метки?, Раббс сливает, раббсовое масло, лицензионный поп, мы такие безбожники, метки воскресли, метки умерли, Тавроироды