![]() |
![]() |
#26 |
Машина: Славута 1.2 L
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
спасибо...завтра снова буду искать.....
ох, и не охота печку снимать ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Гость
|
![]()
Лечиться разборкой и смазкой моторчика, он там тормозится, ток растёт ,предохранитель горит!
|
![]() |
![]() |
#28 |
Гость
|
![]()
Проехал это два года назад. Описано подробно в старом форуме.
Без разборки никак! Суть проблемы в том что моторчик собран похабно, ламельки коллектора имеют заусенцы. Во время работы заусенцы в ускоренном темпе стачивают щетки и эта токопроводящая пыль забивает изоляционные промежутки между ламелями, получается КЗ между ними, ток растет-предохранитель горит. Лечение - разборка моторчика, полировка ламелей, чистка зазоров (заточенная спичка), промывка (спирт-бензин), смазка сборка. Два года беспроблемной работы. |
![]() |
![]() |
#29 |
Гость
|
![]()
Аналогично. Через 6 лет пришлось поменять щётки мотора отопителя. Специалисты удивлялись -- как за такое время быстро износились.
|
![]() |
![]() |
#30 |
Гость
|
![]()
А если переключатель моторчика пропеллятора печки работает только на первую и третью скорость, а на второй тишина, моторчик не работает, что накрылось? Сам переключатель?
|
![]() |
![]() |
#31 | |
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Гость
|
![]()
Пропадав контакт, але руки не доходили переконектити це все. Тепер пічка взагалі не хоче вмикатись тому шукаю схему щоб перевірити все.
наскільки я розумію, живлення іде із-під керма. Далі є три дроти від перемикача швидкостей пічки. Вони входять у пластиковий корпус пічки окремими роз"ємами. Далі є ще біля педалі газу два дроти прямо до моторчика, наскільки я зрозумів. Є у когось нормальна схема цієї системи, бо я заплутався. Де там самі резистори? Можливо є ідеї чому пічка плавно переставала працювати? |
![]() |
![]() |
#33 |
CrowHunter
|
![]()
Шукай запобіжник пічки, так званий "поплавок", повинен висіти окремо під торпедо. Дуже часто поплавок плавиться і тому пропадає контакт.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Гость
|
![]()
Дякую, Storag.
Знизу під торпедо, біля педалі газу є такий хитрий роз"єм, який іде у пічку. На ньому при увімкненому перемикачі швидкостей 12В. Чи означає це що треба знімати пічку? :? |
![]() |
![]() |
#35 | |
Длина: 1650мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() Цитата:
Спочатку варто перевірити чи добре прикручена маса. Пічка кріпиться на чотирьох шпільках. До тої що найближча до водія прикручена маса. От її і треба перевірити. В мене була саме в цьому проблема. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Гость
|
![]()
Маса прикручена нормально
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Гость
|
![]()
Добраться до переключателя скорости печки.Там есть слабое место-провода с разъемом надеваются на переключатель.Иногда это все разваливается- провода короткие,контакты слабые.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Гость
|
![]()
Кілька разів перез"єднував цей роз"єм круглий із контактами уже.. толку нуль.
Є підозра що моторчик у якійсь позиції не може повернутись бо заблокований пилюкою або щось типу того. Коли моторчик встановлювали (11.2008) якраз ще розбирали лишній раз пічку через це, бо пластикові круглі вентилятори треба було змістити трошки щоб мотор почав крутитись.. Хоча.. Я пробував вручну крутити пластикові лопасті, але тільки із боку водія.. зусилля не потрібно було, все як по маслу.. |
![]() |
![]() |
#39 |
Гость
|
![]()
А резисторы на корпусе печки исправны,контакт нормальный?
|
![]() |
![]() |
#40 |
Гость
|
![]()
Контакти із резисторами передьоргував.. але чи справні не знаю. Виходжу із того, що до того працювали усі 3 швидкості, тому ....
|
![]() |
![]() |
#41 | |
ТавроСтрелок
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Гость
|
![]()
Останнього разу завівся двигун пічки після того як я щось порухав під кермом, там такий жгуток в чорній пластиковій трубі, або щось дотичне до нього... гм...
Але контакт на вінтіку землі точно є... |
![]() |
![]() |
#43 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#44 | ||
ТавроСтрелок
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
CrowHunter
|
![]()
Там предохранитель живет.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Гость
|
![]()
Ще раз перемучив усі контакти включаючи той що біля педалі акселератора. Реакції нуль. Покрутив (добряче) вручну ... далі нічого...
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#48 | |
ТавроСтрелок
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#50 |
Гость
|
![]()
Якось нелогічно щоб мотор згорів... тільки міняли як кілька місяців.. та й перед тим він інколи переставав працювати.. Залишаєтся лише кріплення живлення до самого мотору прямо на моторі? доступ є тільки після зняття пічки і злиття тосолу?
|
![]() |