![]() |
|
|||||||
| Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Очень давно не заходил
Машина: Мось 41
Длина: 1480мкм
Диаметр: 0мм
|
Я бы такой себе поставил бы , если 4.6 литра ест а сколько мощность ? У теья как я понял 0.9литра?
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Машина: ЗАЗ 1140
Длина: 1210мкм
|
Цитата:
Можна поставити 1,0 (50 коників) або 1,0 Спорт(70 коників) від Фіат 127, вони схожі. Можна від Uno - там дригателів) багато різних об'ємів.
|
|
|
|
#3 |
|
|
![]() ![]() ![]() поставив фільтр Filtron AR213(WIX WA6394) 35грн. Виявилось що роблять їх в нас в Красилові)) фірма WIX - Filtron, я в шоці. Зроблений краще ніж той вазівський за 10 грн. Тепер двигун задихає на повну))) Список марок повітряних фільтрів на фіат-дригун, може комусь знадобиться): Champion W107/606 Fiaam FL6300 SCT SB532 Filtron AR213 3 аналоги Wix WA6394 Mann C2120, 2120/2 Kager 12-0456 Clean filters MA128 Mapco 60128 Fiat 71736146
Чужі помилки у нас перед очима, а свої за спиною. Последний раз редактировалось Віталій twvet; 20.03.2012 в 20:00. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Крымский модератор
|
На моей ласточке стоит 5ти ступеньчатая с таврии через переходную плиту, кстати как то видел в инете продавали такую, у меня так было с завода, много читал и от себя лично скажу, что таврийская коробка и фиатовский мотор очень хорошо подходят друг к другу, прям как сделаны один для другого, и пятая этому моторчику совсем не в напряг, идет по трассе отлично, при скорости 110-120 расход до 5 литров.
|
|
|
#5 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
#6 |
|
Крымский модератор
|
Давненько было, попробую найти.
А ты датчик давления масла, когда менял, ставил оригинал или из нашего что то подобрал, и где ты покупал прокладку поддона?
|
|
|
#7 |
|
|
датчик масла підходить від ваз 08,09. Заказав оригінал (тобто фіат), а там різьба інша. Там взагалі не зрозуміло, бо до різних років випуску-різні дітчики. А наш мотор збирали в Югославії, і датчики ставили жиганівські).
Прокладки заказував в Exist.ua.
Чужі помилки у нас перед очима, а свої за спиною. Последний раз редактировалось Віталій twvet; 22.10.2012 в 13:33. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Да... з холодами приходять поломки. Сьогодні їхав на роботу, обірвався трос щеплення
. Запхали з батьком тавру в перевулок. Збігав в магазин купив трос і паливний шланг. Відчувався запах бензи, грішив на насос, виявилось що розсипався шланг "обратки" біля карба. Так як було вже пізно (вечір), перевернув шланг, обрізав те що покришилось, приліпив назад. Як на зло обломався хомут![]() ![]() , зажав совєтськім і як не дивно все тримається, вже два дня . Поки міняв трос, помітив що капає тосол з крана пічки: . Фірма Lusar виявилась справжнім лузером, вже другий кран і та сама хвороба . Буду ставити водопровідний.Понеділок важкий день ![]() Після роботи заміняю всі паливні шланги. Купив на автобазарі вазівський тахометр. Підключив на швидкоруч працює коректно. Буду "тюніхувати" приборку, мабуть поставлю ще спідометр 2106, бо мій клацає .
Чужі помилки у нас перед очима, а свої за спиною. Последний раз редактировалось Віталій twvet; 22.10.2012 в 13:52. |
|
|
|