ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы > Хмельницкий

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 19.03.2012, 20:08   #1
pearl

pearl

Машина: Кроссы от Ecco :)
Длина: 4160мкм
Диаметр: 26мм

А мені сьогодні карб зробили, Валерій Володимирович з Раково, з 10 до 16 проторчав над ним, які тільки жиклери туди не пихав, бідний той комп. Але зробив - машинка літати почала, втопив педаль і навіть не дьоргнеться. Завтра ще компресію дивитися, в третьому циліндрі на свічка з однієї сторони більше нагара =(
pearl вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.03.2012, 20:16   #2
MelF

MelF

Машина: Тавр Пикап
Длина: 5950мкм
Диаметр: 27мм
Отправить сообщение для MelF с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от pearl Посмотреть сообщение
А мені сьогодні карб зробили, Валерій Володимирович з Раково, з 10 до 16 проторчав над ним, які тільки жиклери туди не пихав, бідний той комп. Але зробив - машинка літати почала, втопив педаль і навіть не дьоргнеться. Завтра ще компресію дивитися, в третьому циліндрі на свічка з однієї сторони більше нагара =(
мені теж треба відрегулювати, скажи де в нього майстерня ?
Старый 19.03.2012, 20:19   #3
pearl

pearl

Цитата:
Сообщение от MelF Посмотреть сообщение
мені теж треба відрегулювати, скажи де в нього майстерня ?
Повертаєш з Чорновола на переїзд в сторону Вінниці, перед переїздом є поворот направо, там Автобаза, перед ворітьми з правої сторони маленька будівля, перші двері (на них розклад висить).
Старый 19.03.2012, 20:26   #4
MelF

MelF

Машина: Тавр Пикап
Длина: 5950мкм
Диаметр: 27мм
Отправить сообщение для MelF с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от pearl Посмотреть сообщение
Повертаєш з Чорновола на переїзд в сторону Вінниці, перед переїздом є поворот направо, там Автобаза, перед ворітьми з правої сторони маленька будівля, перші двері (на них розклад висить).
про нього я знаю, знайомий в нього робив карб, але шось мужик ніяк неміг толком відрегулювати, постійно машина дьоргалась, кілька разів до нього їздив, а потім знайшов карбюраторщика на камянецькій біля автостанції №5. каже шо там толково настроїли
Старый 19.03.2012, 20:31   #5
pearl

pearl

Цитата:
Сообщение от MelF Посмотреть сообщение
про нього я знаю, знайомий в нього робив карб, але шось мужик ніяк неміг толком відрегулювати, постійно машина дьоргалась, кілька разів до нього їздив, а потім знайшов карбюраторщика на камянецькій біля автостанції №5. каже шо там толково настроїли
Що я можу сказати, виїхав то все добре. Подивлюся що буде через 1000 пробіга. Мені подобається, мужик дотошний до кожної дрібниці придирається. Комп показав майже еталон, тільки на високих оборотах трохи паршиво, але я сказав що за місто їзджу рідко так що то мене не дуже хвилює, а сказав виїхати втопити в пол і пробовати. І сказав виїхати за місто і на одній шіидкості проїхати до 15 хвилин.

185 грн. заплатив з запчастинами
Прокладки, нові жиклери, електро-магнітний клапан.
Ще прийшлось свічку одну купити, пробивала =(

В листопаді робив у Віктора, біля О.Кобилянської, то 250 грн., 50 скидки - так як знайомий порекомендував.

Последний раз редактировалось pearl; 19.03.2012 в 20:35.
Ответ

Метки
!намана чо!, !Утлав предевкагдила?, йа тут был, на хэр, inturist, пыщь-пыщь, свободная метка, сижу і флужУ, Сонтехнегофобы, хмельпиво, Хмельницкий, Хмельницкие наркоманы, уютненька гілочка