![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Машина: Кроссы от Ecco :)
Длина: 4160мкм
Диаметр: 26мм
|
А мені сьогодні карб зробили, Валерій Володимирович з Раково, з 10 до 16 проторчав над ним, які тільки жиклери туди не пихав, бідний той комп. Але зробив - машинка літати почала, втопив педаль і навіть не дьоргнеться. Завтра ще компресію дивитися, в третьому циліндрі на свічка з однієї сторони більше нагара =(
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Цитата:
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
про нього я знаю, знайомий в нього робив карб, але шось мужик ніяк неміг толком відрегулювати, постійно машина дьоргалась, кілька разів до нього їздив, а потім знайшов карбюраторщика на камянецькій біля автостанції №5. каже шо там толково настроїли
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Цитата:
185 грн. заплатив з запчастинами Прокладки, нові жиклери, електро-магнітний клапан. Ще прийшлось свічку одну купити, пробивала =( В листопаді робив у Віктора, біля О.Кобилянської, то 250 грн., 50 скидки - так як знайомий порекомендував. Последний раз редактировалось pearl; 19.03.2012 в 20:35. |
|
|
|
|
|
| Метки |
| !намана чо!, !Утлав предевкагдила?, йа тут был, на хэр, inturist, пыщь-пыщь, свободная метка, сижу і флужУ, Сонтехнегофобы, хмельпиво, Хмельницкий, Хмельницкие наркоманы, уютненька гілочка |
|
|