![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Гость
|
HarleyDavidson, а может это мусор в карбе, который блуждает туды-сюды ? Когда-то на форуме писали, что мол траблы, все похоже, но все в норме. Я вот не понимаю, как это "изредка могу заглохнуть.." так не бывает - если что-то не работает - то это всегда.
|
|
|
|
#2 |
|
та да, скорее всего соринка в карбе плавает..
|
|
|
|
#3 |
|
Гость
|
Байк, или отпускаешь совсем ?
відпускаю тільки у випадку коли на нейтральній кочусь ,при їзді тримаю стабільну швидкість злегка нажавши на педаль газу, )))) значить кастрірував клапан ХХ авто перестало дьоргатись ![]() пробував поставити новий клапан така сама проблема як і була, міняв комутатор і клапан нічого немінялось всеодно авто дьоргалось зараз катаюсь на кастрірованому ,ніби все добре карб продував чистив І ТУТ ЗНОВ С,У,К, а ті подьоргування але не при стабільних оборотах а при їзді на 1,2 передачі коли переключаю з 1 на другу відпускаю сцеплення додаю газу а машина робить сильний клювок ( ТАКА ШТУКА НЕЗАВЖДИ А КОЛИ В МАШИНИ ПОГАНИЙ НАСТРІЙ ЖИВЕ СВОЇМ ЖИТТЯМ І В ЖОПІ МАЄ ВСЕ ОСТАЛЬНЕ) як хоче так і їде можу проїхати бе жодного подьоргування від пункту А до пункту Б а можу скакати як гірський казьол і глохути в придачу ,доречі почав глохнути в поворотах незнаю тільки різкіший поворот і машина заглохла
|
|
|
|
#4 |
|
Бу!
Диаметр: 55мм
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Гость
|
Народ поможіть з вибором масла,
зараз залитий ЗІЗ ,у морози двигун наче застигає заводиться з 10 разу чути як з кожним поворотом ключа двигун все швидше і швидше крутиться і як заведеться треба сцеплення тримати хвилини 4 а потім відпускаю і підгазовую щоб незаглохнути))) думаю замінити масло на: 1) ЕLF 10w40. 2) Лукоіл 3) Manol Кастрол не лю із за принцепа надто довіру втратив до нього, хто що порадити??? |
|
|
|
#6 | |
|
Бу!
Диаметр: 55мм
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Машина: Славута 2000г.
Длина: 176510мкм
Диаметр: 49мм
|
|
|
|
|
|
| Метки |
| запорожские флудерасты, ЗАПОРЫЖЖЯ СЭРЭ!!!, Зі Львова я ані на крок, Миша - сын криса, Тільку ві Львові, Членіна зняли, школота без присмотра |
|
|