ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Бортовой журнал

Бортовой журнал Бортовой журнал

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 04.11.2012, 13:56   #12
Twister

Twister

Машина: Славута
Длина: 1970мкм
Диаметр: 0мм

Отже ще 2 тижні тому в сусідньому місті Тернопыль(130км) повинні були выдбутись гонки Спринт-слалом. так як у нас на заході з такими гонками дуже туго і тихо (немаэ таких змагань взагалі) надумав їхати поки є шанс, їхав потестити авто як воно себе веде після переробок ходовки та й самому майстерність підняти. Було трохи страшно, так як після таких переробокїхати досить таки далеко + ще там і приймати участь.
Дорога в цю сторону просто жах, трасою це назвати не можна, хіба що напрямком. Реєстрація повинна закінчитись в 12:00 і ми приблизно спізнювалися на пів години. походу зловив 2 прогини асфальту (хз як поясните це. типу не яма а плавний спук і підйом на ділянці в 1-2метра) і при цьому добре зачепив колесом об арку. підкрилки в тому місці вже стерлися і тепер залишився метал. так що поки доїхав до гонками побачив ось таке:

жалко шо ппц! резина то ж нова *WALL* (ну що вже поробиш. *SORRY*

зареєструвався, передній привід все ж розприділили по ЗАЗ ВАЗ + китайці та іномарки
в моєму класі було 8 машин 2 з них таврія і славута)) Правда 2 з 8 після тренування зійшли. (

траса:

на останньому тренувальному заїзді я сів до свого тернопільського друга Саші (Крітіка) славутовода в минулом щоб хоча б глянути на трасу перед своїм заїздом. так як вони накаталися до цього а я ще й не був на трасі. машинка його валить супер! непогано над нею попрацювали))

відкатав тренування, говорили що валив як дурний гиии :[
коротше трохи фото з заїздів:

більше фото тут:
vk.com/photo10844461_293339419

Начебто проїхався непогано, але жахливо відставав від усіх на прямій треба крутити трохи двігло і карб з весни
але в кінцевому підсумку 3 МІСЦЕ! в своєму класі ЮХУУУУУ *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *DANCE*

Перші для мене гонки і перший кубок. задоволений шо слон. + без тренувань. ніколи так не ганяв так що потенціал є і в мені і в авто.

Дорогою додому ще пару раз зачіпив колесом об арку так як вертались в глуху ніч. Тепер потрібно щось робити з передніми арками. Ну і авто порадувало так як ні однієї поломки і глюків!! *BRAVO*

ну і наступний день заслужена мийка 8) :

П.С. ВЕЧРОМ або завтра закину ще й ВІДЕО!