![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Забанен
|
какой на машине генератор? какое напряжение на акб на холостых/при средних оборотах, с нагрузкой и без?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Машина: ЗАЗ Славута 1.2S+ГБО2
Длина: 450мкм
Диаметр: 0мм
|
Машину придбав нещодавно, тому не знаю який генератор.... але здається, що рідний стоїть... Цифрами напруги майстер не оперував, але сказав що все працює добре.... Вибачте, за наївність, але я ще трохи "плуг" у цій справі... це моє перше авто
![]() Точно знаю, що коли авто працювало з відключеним аккумулятором і майстер трохи смикнув того роз'єма то двигун заглох.... потім посмикав знов і він запрацював.... Замінили не сам датчик а роз"єм на датчику... Майстер сказав що пропадав контакт, і тому акум не заряджався.... ХОЧА!!! лампочка розряду аккуму на панелі не горіла в процесі їзди Последний раз редактировалось Vlad1103; 14.12.2012 в 19:06. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Машина: Шевроле Нубіра 1.8 LDA, газ/бенз 2007
Длина: 18680мкм
Диаметр: 38мм
|
Мастера в топку.
Если "хорошо" смыкнуть тот разъём, да может заглохнуть, но это не оно. Мастер должен был замерять напругу на аккуме при холостых и средних оборотах. Возможно чахлая шеколадка или часть диодного моста навернулась в гене, поскольку из описания видно, шо аккум полностью сел. |
|
|
|