ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Ремонт и обслуживание > Электрика

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 16.12.2012, 23:03   #1
smelyanin
Очень давно не заходил

Машина: Таврия 1991
Длина: 20мкм
Диаметр: 0мм

упс сори..
smelyanin вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.12.2012, 10:08   #2
Vlad1103

Vlad1103

Машина: ЗАЗ Славута 1.2S+ГБО2
Длина: 450мкм
Диаметр: 0мм

smelyanin, вчора придбав вольтметр-тахометр Тепер питання як його туди втулити, куди "-" і провід з клемою я зрозумів... а ось де взяти провід з 12В - то питання на СТО їхати не хочу бо знов з мене 3 шкури здеруть щоб 3 провідка пришпандьорити....

Їзжу вже 5 день, начебто все добре.... рецедивів небуло

Виникла ідея з цього приводу.... як встановлю тахометр то буду краще знати.... А можлива така ситуація, що, наприклад, коли я стою у пробці то в мене дуже низькі оберти на холостому ході, щоб крутити генератор? Ось він і не працював і розрядив аккум.... Бо як стою на холостому, то таке враження, що машина ось-ось заглохне.... Зараз я підсос трохи витягую щоб повисити оберти.

Може хто підскаже, бо я так і не знайшов інформації з цього приводу - куди підключити плюс тахометра-вольтметра(цікавлять подробиці, що відкрутити і до якого проводу примотати провід "+" тахометра)? Якщо вести до клемм АКБ, то чи не розрядить він саму батарею? Я здогадуюсь, що необхідно підключати так, щоб тахометр увімкався разом із ввімкненням запалення, правильно?

Последний раз редактировалось Vlad1103; 17.12.2012 в 10:57.
Vlad1103 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ